Ako nosiť teplákovú súpravu na bežný deň, alebo kočíkovanie v štýle sporty chic.

Na materskej je pohodlnosť na prvom mieste. Aj tá však môže byť štýlová. Túto sezónu sú v kurze nielen tepláky, ale hlavne veľké logá a značky, ktoré v 90tych rokoch zažívali svoj najväčší boom. A ako tieto trendy skombinovať do pohodového outfitu?

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je značka, ktorá zažívala svoju zlatú éru začiatkom 90tych rokov. Zdá sa, že toto obdobie slávy a blahobytu prichádza na scénu opäť aj tento rok. Móda totiž oslavuje veľké logá a nápisy, trend, ktorý práve tím dizajnérov značky Tommy Hilfiger dokázal vždy poňať bravúrne.

Červená, čierna, biela a tmavomodrá

Farby, ktoré na teplákovke tento rok skrátka musíte mať. Nastylovať si môžete aj súpravu od jednej značky (je to vo svete módy veľké plus) alebo vsadiť na dvoj-kombináciu od rôznych dizajnérov. Farebne by však mal vrch aj spodok ladiť.

Odvážne doplnky

Zabudnite na nudné biele tenisky, ale stavte na platformy. Namiesto náhrdelníku a náušníc ,kombinujte v prípade „teplákovky“ skôr jeden originálny doplnok. Ja som si obľúbila oversize aviatorky bez dioptrických skiel. Na prvé vyskúšanie je to nezvyk ale potom ich zrazu budete chcieť nosiť ku všetkému. Kabelka stačí malá, veď všetko ostatné odnesie kočik:)

Outfit:

Mikina a tepláky Tommy Hilfger, www.answear.sk

Crossbody Tommy Hilfiger, www.answear.sk

Okuliare H&M

Tenisky Twinset Eurovea

Ruby:

Tepláčiky, mikina a topánky: Primiggi

Čiapka Ble Ble

Kočík Stokke Trailz

 

Foto: Monika Jušková-Čaranová

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.