Exkluzívne sviečky Baobab – viac ako len voňavý doplnok.

Rovnako ako veľkolepé baobaby s výhľadom na africké savany, sú aj kolekcie sviečok a difuzérov Baobab známe svojou veľkoleposťou a originálnym dizajnom. Sviečky sú výnimočné nielen svojím vzhľadom a rozmanitými vôňami ale aj príbehom, ktorý sa skrýva za každou jednou z nich.

 

Belgická značka Baobab Collection vznikla v roku 2002 v očarujúcej Tanzánii, v krajine bohatej na intenzívne vône a žiarivé farby. Kolekcie Baobab  sú inšpirované vzdialenými miestami a divokou prírodou.

Značka ostala doteraz verná svojim hodnotám remeselného spracovania a znamenitosti tým, že podporuje európske odborné znalosti a lokálnych remeselníkov. Suroviny sa vyberajú s najväčšou starostlivosťou. Minerálny vosk pochádza z Nemecka, sklo pochádza z Poľska, koža je z Talianska a vône sú vytvárené a zdokonaľované vo francúzskom mestečku Grasse. Všetky vonné sviečky sú navyše ručne liate do skla, ktoré je takisto ručne fúkané remeselným majstrom. A práve tento jedinečný prístup robí z každej jednej sviečky Baobab naozajstný unikát.

Kolekcie sviečok Baobab v sebe nesú príbehy, ktoré čakajú na objavenie a zmyselný zážitok, ktorý je výsledkom vybraných a  vynikajúcich vôní a zároveň estetického dizajnu. Súčasné zbierky sú inšpirované nielen africkým dedičstvom, ale tiež bežným životom, ktorý žijeme. V súlade s neustále sa meniacimi trendami navrhuje kreatívny tím každý rok dve limitované kolekcie s obmedzeným počtom kusov ale zato s jedinečnou identitou. Tento rok sa zamerali hlavne na vytvorenie sviečky so silným odkazom.

 

Kolekcia Baobab Woman: Sviečka venovaná ženám

 

 Kolekcia Baobab podporila prostredníctvom neziskovej organizácie BIG against breast cancer, výskum rakoviny prsníkov exkluzívnou kolekciou vonných sviečok s názvom WOMAN (ŽENY). Sklo sviečky je pokryté zlatým grafickým vzorom, ktorý odzrkadľuje symbol ženskosti. Pripomína nám, aké sú ženy vzácne. Vďaka tejto zbierke by chcela spoločnosť Baobab preukázať svoju lásku k ženám so sľubom, že podporí výskum rakoviny, ktorá postihuje mnoho žien vo svete.

Od svojho rovnomenného obchodu v Bruseli až po najprestížnejšie obchodné domy, kde sa Baobab predáva sa značka nachádza vo viac ako 100 miestach po celom svete. Kolekcia Baobab zdobí a prevoniava nádherné interiéry s duchom veľkého cestovateľa.

 

Sviečky Baobab collection kúpite exkluzívne v e-shope www.bytove-parfumy.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.