Zariaďte si svoj interiér v štýle retro!

Správny výber ozdôb a dekorácií do bytu dokážu zásadne zmeniť váš pocit z interiéru. Preneste sa v späť čase a inšpirujte sa moderným retro štýlom, ktorý pôsobí nielen mladistvo ale aj  veľmi sviežo.

Navyše lesklé, farebné dekorácie sú v období vianočných sviatkov to pravé orechové.

 

Sviečka ako retro dekorácia

Dekoratívne sviečky sú nádherným domácim doplnkom, ktorý prináša tajomnú žiaru, teplo a pohodu do moderného interiéru. A keďže sa štýl retro vyznačuje trendy metalickými odtieňmi striebornej, zlatej a samozrejme disco farbami v odtieňoch fialovej, modrej a červenej, sviečka v tomto dizajne by vám nemala chýbať. Už si len stačí vybrať vhodnú  práve do vášho interiéru.

                                                  Sviečka Baobab Disco S 54, www.bytove-parfumy.sk

                                              Sviečka Baobab Disco Diana, www.bytove-parfumy.sk  

 

Ladíme v štýle retro

Určitý nádych retro štýlu vášmu interiéru dodá aj správny výber textílií v izbe. Kedysi bolo veľmi popúlárne napríklad zjednotiť vzor vankúšov so záclonami. Geometrické vzory vládli retro štýlu v 70‘rokoch a dodajú vášmu interiéru ten správny retro vibe.

                                                                                              www.cellbes.sk

Retro deco

Retro štýl môžete zakomponovať do vášho príbytku aj vo forme detailu. Oživte ho  výrazným retro akcentom, využite svoju fantáziu a zaexperimentujte! Nič nepokazíte ani dekoratívnym zrkadlom inšpirovaným érou 70’rokov, štýlovým obrazom alebo závesnou lampou v metalickom odtieni či jednoduchým stolíkom.

                                                                                                                 favi.cz

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.