Last minute darčeky cez internet: Nakupujte z pohodlia domova

Móda

Na módu je ideálnych hneď niekoľko e-shopov. Z lokálnych je to answear.sk, ktorý Vám tovar doručí do 24 hodín, ak si ho objednáte do 12:00 predošlého dňa. Maju výbornú ponuku, najmä prémiových značiek. Teda ideálne darčeky pre náročných mužov, ženy aj deti. Skúste napríklad papuče Tommy Hilfiger, náušnice Mango, alebo kabelku obľúbenej značky Desigual. Výhodou Answear.sk je, že keď sa vám niečo nepáči, môžete to bezplatne vrátiť a nikam nemusíte chodiť. Kuriér si preto príde až vám domov. Navyše s každým nákupom zbierate body, čo znamená zľavu na ten ďalší.

Papuče Tommy Hilfiger, answear.sk

Obojstranná kabelka Desigual, answear.sk

Náušnice Mango, answear.sk

Z lokálnych e-shopov je výborný tiež Zoot.sk. Výber je ideálny najmä pre mladšie ročníky (dcéry, sestry, netere) a mužov. Nájdete tu tiež doplnky do domácnosti. Doručenie je tiež do 24 hodín na jednu z Výdajní kde môžete tovar ešte pred kúpov vidieť, či vyskúšať.

Cestovná espessovač na kapsule, zoot.sk

Kozmetika

Ak hľadáte špeciálny darček pre zenu vo vašej rodine, vyskúšajte, Beautysecret.sk. E-shop ponúka výber prémiových kozmetických značiek ako Alpha-H, či Omorovicza Budapest. Nájdete tu tiež skvelé vlasové produkty značky Sachajuan.

Omorovicza Budapest, beautysecret.sk

Ak hľadáte parfumy, ešte stíhate objednávku cez overené online predajne ako notino.sk, či elnino.sk. Z ponuky notino stoja za zmienku kvalitné vlasové masky Kaloos. Sú výborným darčekom pre sestru, či naj kamarátku.

Maska na vlasy Kaloos, notino.sk

Ak preferujete bio kozmetiku skúste český e-shop nobilis.cz

Bio kozmetika, Nobilis.cz

Bytové doplnky

Výborným darčekom sú tiež doplnky do domácnosti. Nemusí ísť o nič veľké. Stačí voňavá sviečka, aróma difúzer, alebo  taká štýlová porcelánová aróma lampa. Skúste obchod www.bytove-parfemy.sk. Nájdete tu aj skvelé maličkosti, ktoré ozvláštnia vianočné balíčky. Napríklad také vône do auta Cesare.

Vôňa do auta Cesare, bytove-parfemy.sk

Porelánový aroma difúzer Chando, bytove-parfemy.sk

Deti

Jedným z najrýchlejšich e-shopov na doručenie vecičiek potrebných pre život dieťaťa je bezpochyby feedo.sk. Nájdete tu plienky, hračky, detskú kozmetiku, ale aj oblečenie. Všetko máte do dvoch dní doma.

Hracia podložka, feedo.sk

Dobre nakúpite aj na brendon.sk. Obchod pravidelne ponúka zaujímave zľavy, ktoré vianočné nákupy istotne správne okorenia:)

Dievčenský zimný overal, brendon.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.