WESTWING PREDSTAVUJE: White Christmas

Tento rok už nemusíte myslieť na to, či napadne sneh a budeme mať biele sviatky – pomocou niekoľkých jednoduchých trikov si takúto atmosféru vykúzlite aj u vás doma! Ak snívate o Vianociach ako z rozprávky, snehových chumáčoch a trblietavých vločkách, tento rok sa váš sen môže splniť! Stylisti z WestwingNow.sk pripravili zimné inšpirácie, v ktorých hrá hlavnú úlohu biela!

 

Biela a strieborná elegancia
Aby ste pocítili vznešenosť vianočných jedál, dbajte na správne prestretý stôl. Najlepšou voľbou bude elegantný biely riad, ktorému dodávajú dôstojnosť striebristé akcenty, lemy a vzory. Krištáľové sklo bude perfektným doplnkom takéhoto prestierania. Tiež nezabudnite na striebristé akcenty, ako sú vázy, svietniky a príbory.
Celkový vzhľad vianočného stromčeka
Zaujímavým nápadom je dať vianočným ozdobám celkom biely vzhľad. Na ich tvare sa však môžete vyblázniť. Vďaka harmonickej kombinácii farieb bude všetko dokonale ladiť.
Perfektný doplnok
Postarajte sa o priestor okolo vianočného stromčeka a sviatočného stola. Na nábytok a parapet umiestnite bielo-strieborné a krištáľové dekorácie. Budú perfektným doplnkom k bielo-striebornému aranžmánu.
Galéria: WestwingNow.sk
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.