3 beauty-tech prístroje, ktoré po vyskúšaní už nedáte z ruky

Poznáte kozmetické vychytávky dnešných dní? Pokiaľ medzi nimi tápete, pomôžeme vám s orientáciou. Pripravili sme si prehľad 3 beauty-tech prístrojov, ktoré oceníte a po otestovaní sa ich už nebudete vedieť vzdať. Plus, na záver čakajte malé prekvapenie. 

  1. FOREO LUNA 4 

Celosvetovo najobľúbenejší čistiaci prístroj na pleť s rozjasňujúcim efektom sa stal, vďaka posledným inováciám švédskej značky, ešte jemnejším a manuálne ovládateľným. Po novom na výber ponúka až 3 režimy čistenia pleti. Rozhodnúť sa môžete medzi jemným, pravidelným alebo hĺbkovým čistením, čo vám dovoľuje plne zohľadniť aktuálne potreby vašej pleti. Vychutnať si môžete aj relax v podobe masáží tváre, a to všetko priamo u vás doma na úrovni profesionálneho kozmetického salónu.

LUNA 4 od FOREO, za 279 € predáva notino.sk 

2. ENVY Therapy Wrinkle Eraser

Šikovná kozmetická pomôcka fungujúca na princípe elektromagnetickej energie a pôsobenia iónov. Slúži na prekrvenie a vypnutie pleti na tvári a v okolí očí, zlepšuje mikrocirkuláciu a redukuje vrásky aj opuchy na tvári a v okolí očí. Také jednoduché a efektné to je! No najmä, je to praktické a na domáce použitie.

Wrinkle Eraser od ENVY Therapy, za 89  predáva envytherapy.com

3. ENVY Therapy Hair Ultrasonic Therapy 

Trápi vás vypadávanie vlasov alebo to, že nie sú také husté, ako si predstavujete? Vyskúšajte Hair Ultrasonic Therapy, kefu ako z budúcnosti, ktorú práve predstavila slovenská značka ENVY Therapy. Prináša rovno niekoľko benefitov pre vlasy a pokožku hlavy, ktoré sú v rámci domáceho použitia veľmi žiadané. Medzi nimi aj redukcia vypadávania vlasov, podpora rastu a hustoty vlasov, či udržiavanie správneho pH vlasovej pokožky.

Hair Ultrasonic Therapy, za 139 € predáva envytherapy.com

Bonusový tip: Keď hovoríme o benefitov z beauty-tech prístrojov, nemôžeme zabudnúť ani na novinky zo sveta wellness. Ale toho, ktoré vám urobí dobre inak. Objavte luxusný Satisfyer Rrrolling Explosion, ktorý poteší všetky vaše zmysli.

Satisfyer Rrrolling Explosion,  za 59,95 predáva satisfyer.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.