Kožuchy, ktoré pobláznili módny svet!

Kožuchy s mongolskej ovce takzvané „shaggy shearling coats“ doslova dobývajú internet. Tento na pohľad strapatý kožuch vám vyrobia v rôznych krásnych farách a postačí vám pod neho len tričko. Je totiž dokonale hrejivý. Navyše pôsobí nesmierne luxusne a štýlovo. Ako sa takýto kožuch vyrába, kde ho môžete kúpiť ,a ako ho môžete nosiť, prezrádzajú nasledujúce riadky.

Strapatý, ekologický a udržateľný

Shearling coat, je kožuch vyrobený zo srsti mongolskej ovce. Tá sa z oviec strihá veľmi šetrným spôsobom a nie je nutné aby na jej získanie ovce zomierali. Ovečkám dokonca prospieva že im srsť strihajú, príliš dlhá im totiž spôsobuje diskomfort. Kabát je teda vyrobený z eticky získanej kožušiny, ktorú následne pastieri ďalej spracovávajú.  Hoci existujú aj umelé varianty ovčieho kabáta, kabát z pravej srsti má oproti umelému omnoho lepšie termoregulačné vlastnosti.

Ovčia kožušina je navyše rozložiteľný biologický materiál, ktorý na rozdiel od umelého svojim rozkladom vôbec nezaťažuje životné prostredie.

Kabátiky pôsobia strapatým dojmom, čo z nich robí zaujímavý módny kúsok. Vďaka možnostiam farbenia ovčej kožušiny si môžete dať učiť kožuch v klasických aj výraznejších farbách. Hitom sezóny je okrem šedej a bielej tiež hnedá, rúžová, modrá, zelená, či fialová.

Ušijú vám ho na mieru

Keď som si hľadala informácie k týmto štýlovým kožuchom objavila som stránku spoločnosti, ktorá sídli v Prahe s názvom Foxy Furs. Foxyfursprague.cz je e-shop kde nájdete ponuku rôznych kožuchov medzi nimi aj kabátiky zo srsti mongolskej ovce. Foxy Furs má v ponuke rôzne farby a kabátik vám podľa vašich požiadaviek upravia na mieru. Môžete si zvoliť dĺžku akú chcete, dať upraviť rukáv a zvoliť variantu s golierom, alebo bez. Kožuch vám vyhotovia do 7 pracovných dní a vy tak bez problémov stíhate byť štýlová ešte túto sezónuJ

Nadčasová kvalita

Kožuch patrí medzi nadčasovú módnu vychytávku, ktorá posledných pár sezón dobýva prehliadkové móla, predné stránky časopisov, ale aj módne blogy. Či už sa rozhodnete investovať do klasickej, alebo výraznejšej farby, kožuch bude vo vašom šatníku jednoznačne stálicou. Je to nielen štýlový, ale tiež luxusný kabát, ktorým kedykoľvek ozvláštnite každý svoj outfit.

Ako ho nosiť?

Shearling kožuch môžete nosiť naozaj so všetkým. Už dávno totiž neplatí, že kožuchy patria len do divadla a na spoločenské udalosti. Vyzerajú výborne aj s obyčajným bielym tričkom a džínsami, módne infleuncerky ho dokonca nosia aj s teplákmi. Kožuch totiž pozdvihne každý outfit na celkom inú úroveň. Ak nad kúpou váhate, nemusíte, vedzte že táto investícia sa vám bude vracať každý rok kedy kožuch vytiahnete zo skrine.

Kožuch na mieru podľa vám s výborným zákazníckym servisom ušijú na www.foxyfursprague.cz

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.