Idylické čaro života na predmestí – objavte Countryside by Westwing Collection

Countryside by Westwing Collection je nová kolekcia značky na sezónu Jar-Leto 2022, ktorá spája estetiku vidieckeho štýlu s moderným nádychom. 365 úplne nových produktov, ktoré budú premiérovo dostupné na Westwing.sk už DNES, 25. februára 2022 🙂

 

Východiskovým bodom pre vytvorenie tejto kolekcie bola zmena nášho životného štýlu – trávenie času doma v súvislosti s pandémiou. Po niekoľkých mesiacoch sa súvisiace emócie vyvinuli a zmenili „nevyhnutnosť“ na „radosť“, ktorá je výsledkom vytvorenia bezpečného a priateľského priestoru okolo vás.

Dizajnéri Westwing Collection skombinovali všetko, čo na vidieckom štýle milujeme najviac: drobné kvetinové vzory, volány, prvky inšpirované vintage štýlom, mosadzné akcenty. Celok vytvára veľmi vyváženú zmes rustikálnej a modernej atmosféry, ktorá mu dodáva útulný pocit a idylickú atmosféru – ideálne pre duševný únik z mesta a dobitie batérie v pohodlí domova.

Coutryside by Westwing Collection dozrieva vo vidieckom štýle. Aj keď nežijeme všetci na vidieku, radi začleňujeme niektoré jeho spoločné črty a emócie do našich životov. Je známy, domáci, láskavý, bezpečný a príjemný. V takomto prostredí sa všetko zvoľní. Vedie nás ku zastaveniu nášho neustále nepokojného životného štýlu a plánovanie vo veľmi neistých časoch, ktoré nás čakajú. Nie je to o obnovení vzhľadu minulosti, ale skôr o zachytení estetiky a hodnoty a jej prenesení do súčasnej reality.

Kolekcia bude k dispozícii premiérovo na Westwing.sk 25. februára 2022 🙂

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.