Prirodzene krásna: Objavte svoju autentickú krásu s novou kolekciou masiek Farm To Face od FOREO

Domáca starostlivosť o seba je nepochybne jedným z najhorúcejších trendov súčasnosti. Vychutnajte si relaxačný rituál krásy a vytvorte si luxusné SPA priamo v pohodlí vášho domova. 

Po veľkom úspechu pleťových masiek Farm To Face, ktoré sa aktivujú tvárovým prístrojom UFO, FOREO, švédska beauty-tech značka, ktorá vždy sledovala globálne trendy a potreby svojich zákazníkov, uvádza na trh novinku – Farm To Face Sheet Mask Collection. Ide o novú kolekciu látkových masiek s dvojitým režimom. 

Doprajte si prirodzene vyživenú pleť vďaka 5 veľmi ľahkým a sviežim receptúram týchto úžasných pleťových masiek. Každá maska ​​vyrobená z čistých a prírodných ingrediencií môže byť použitá ako bežná látková maska ​​na 20-minútové relaxačné ošetrenie, alebo ako vylepšené ošetrenie tváre v kombinácii s inteligentným maskovacím zariadením UFO 2, ktoré využíva technológiu Hyper-Infusion na zlepšenie absorpcie ingrediencií masky pre jemnú, hladkú a žiarivú pleť už za 2 minúty.

PRVÉ TVÁROVÉ MASKY NA SVETE S DVOJITÝM REŽIMOM

Každá maska ​​​​Farm To Face Sheet Mask, ktorá je jedinečne navrhnutá na použitie dvoma spôsobmi, môže byť aplikovaná ako bežná maska ​​​​na relaxačné 20-minútové ošetrenie. Alebo môžete svojej látkovej maske dodať energiu pomocou vylepšeného ošetrenia tváre  s UFO 2, aby ste si doma mohli vychutnať SPA zážitok počas efektívnej 2-minútovej rutiny!

 

NAJLEPŠIE PRÍRODNÉ INGREDIENCIE Z CELÉHO SVETA

Tieto prírodné a rastlinné látkové masky, vyvinuté s použitím vysokokvalitných ingrediencií pochádzajúcich zo starostlivo vybraných destinácií po celom svete, sú ako omladzujúce smoothie pre vašu pokožku, nabité základnými vitamínmi a živinami, ktoré vyplnia vašu tvár a udržia jej svieži vzhľad. 

 

EKOLOGICKÁ A BIOLOGICKÁ LÁTKA TENCEL

Tieto ultraľahké látkové masky vyrobené z prírodnej celulózy, získanej z dužiny eukalyptového dreva, sú úplne biologicky odbúrateľné, trvalo udržateľné pri využívaní energie a prírodných zdrojov a 10-krát odolnejšie voči množeniu baktérií ako bavlna – a navyše, krásne sa prispôsobia každej tvári. 

 

ČISTÉ A BEZPEČNÉ ZLOŽKY

Dermatologicky testované a vhodné pre všetky typy pleti. Masky na tvár Farm To Face sú tiež cruelty-free a obsahujú menej ako 1 % syntetických vonných látok. Formulované sú bez sls, sles, parabénov, formaldehydu, látok uvoľňujúcich formaldehyd, ftalátov, minerálnych olejov, retinylpalmitátu, oxybenzónu, uhoľného dechtu, hydrochinónu, triklosanu a triklokarbánsulfátov.

FOREO myslelo na 5 rôznych prírodných a špecifických receptúr pre každý typ pleti a jej potreby:

 

Bulgarian Rose: maska rozvoňaná bulharskou ružovou vodou a vzácnym jojobovým olejom pre jemnú hydratáciu.

Manuka Honey: maska naplnená voňavým novozélandským manukovým medom a alantoínom na revitalizáciu pleti.

Coconut Oil: maska plná jemného kokosového oleja z Indonézie a kokosovej vody pre výživu pleti. 

Green Tea: maska plná antioxidačného zeleného čaju z Japonska a extraktu z koreňa Ulmus Davidiana na čistenie.

Acai Berry: maska obohatená o superpotravinu Acai bobule z Brazílie a bambucké maslo na vyhladenie a dodanie účinku proti starnutiu.

Fruits and acai powder originating from the Amazon (Euterpe oleracea)

S toľkými čerstvými dobrotami, z ktorých si môžete vybrať, si jednoducho musíte užiť svoj rituál krásy a wellness v úplnom pokoji!

Látkové masky na tvár Farm To Face Sheet Masks Collection sú dostupné na notino.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.