KOUN prichádza s novinkou, aká tu ešte nebola!

Ak patríte medzi milovníkov zmrzliny, určite dobre poznáte obľúbenú bratislavskú zmrzlináreň KOUN. Tá spoločne so slovenskou značkou funkčných potravín Powerlogy vytvorila mrazivú dobrotu pre veľkých aj malých. Vďaka poctivo vyberaným surovinám si ju môžete vychutnať aj bez zbytočných výčitiek.

 

Prvá kolagénová zmrzlina na Slovensku vznikla vďaka kombinácií lokálnych surovín a túto jedinečnú kombináciu chutí si môžete užiť až do konca leta! Zastavte sa v piatok, sobotu alebo v nedeľu v prevádzke Koun v centre hlavného mesta a vyberte si z dvojice príchutí – Vegan smotana s kešu a marhuľami a Biela čokoláda s kurkumou, kolagénom a kúskami čokolády ?

Ak by ste chceli vyskúšať aj iné pochúťky od slovenskej značky Powerlogy, nájdete ich v jednom z predajných Kioskov, ktoré nájdete po celom Slovensku. Rozmiestnené inovatívne kiosky disponujú viacerými funkciami, ktoré v bežnom výdajnom automate nenájdete.

Kiosk má obrazovku, kde si fanúšik funkčných potravín môže vyhľadať podrobné informácie o výrobku. Je to podobné ako na stránke e-shopu, kde okrem informácií o produktoch nájdete aj video recepty a inšpirácie od ambasádorov značky.

„Chceme, aby ľudia mali prístup aj ku zdravým a funkčným snackom, ktoré ich zasýtia a dodajú im zdravú energiu. Naše produkty dokonca spĺňajú kritériá najvyššej svetovej kvality a neobsahujú žiadne pridané konzervanty, „éčka“, palmový olej, lepok, či laktózu,“ dopĺňa Dušan Plichta.

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.