Nová kolekcia v znamení dúhy

Značka Dedoles dlhodobo podporuje diverzitu a inklúziu v spoločnosti, čo je súčasťou aj jej firemných hodnôt. Počas mesiaca jún, ktorý je celosvetovo známy aj ako PRIDE mesiac, spoločnosť otvorene prejavila sympatie LGBT+ komunite, ktorá na Slovensku stále čelí diskriminácii či nenávisti. Preto sa spoločnosť za každý dúhový komentár, či už pozitívny alebo negatívny, ktorý sa objaví pod Pride príspevkom na Facebooku či Instagrame Dedolesa, rozhodla darovať 1 euro Fondu pre podporu LGBT+ komunity v Nadácii Pontis. Chce tak premeniť „hejt“ na lásku, vzájomné pochopenie a pomoc.

 

Dedoles je zástancom toho, že sa netreba báť ukázať svetu svoje skutočné a pravé ja. Spoločne s ľuďmi oslavuje PRIDE 2021. Preto jej dizajnéri vytvorili dúhovú kolekciu plnú farieb a veselosti. Svet predsa nie je čierno – biele miesto, no je plný pestrosti, individuality a radosti. Chce spolu s ľuďmi búrať predsudky v móde aj v spoločnosti. Dedoles chcel vytvorením Dúhovej kolekcie ukázať, že láska, ani móda nepozná hranice.  Nenávistné komentáre sa rozhodla zmeniť na pomoc.

 

„Pride kolekciou podporujeme tému diverzity a inklúzie v našej spoločnosti, ktorá je súčasťou našich firemných hodnôt. Našou komunikáciou sme jasne vyjadrili postoj Dedoles k tejto téme. Rešpektujeme názor každého, zároveň cítime zodpovednosť aj voči všetkým menšinám, ktoré tu žijú.  Mrzí nás, koľko nenávisti v dnešnej dobe táto téma rozprúdila. Rozhodli sme sa preto, že za každý komentár pod našimi Pride postami na Facebooku venujeme 1 euro Fondu pre podporu LGBT+ komunity v Nadácii Pontis. Otočme nenávisť na lásku, veď netreba súdiť iba preto, že je niekto iný ako ja. A nakoniec – svet predsa nie je len čierno-biely, čo poviete?,“ (oficiálne vyjadrenie spoločnosti Dedoles)

 

Viac info na:
www.dedoles.sk
www.instagram.com/dedoles
www.facebook.com/Dedoles
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.