Valentín: Romantické darčeky pre ŇU aj pre NEHO ❤

Tí, čo si lásku 14. februára vyznávajú radi, zvyčajne fantázii medze nekladú a snažia sa užiť si tento deň tak, aby naň spomínali ešte niekoľko najbližších týždňov. Aj vďaka romantickým produktom môže byť deň zamilovaných výnimočný aj pre vás.

 

Valentínske ponožky na veselší deň

Láska je v každom z nás a počas sviatku zamilovaných je ten správny čas, aby sme si ju preukazovali ešte viac. Šíriť lásku vždy a všade môžete vďaka veselým Dedoles ponožkám s motívom srdiečok, ktoré sú priam stvorené pre tých, ktorí sú zaľúbení a chcú lásku rozdávať všetkým okolo seba.

Romantici si môžu dokonca vybrať vysoké ponožky alebo veselé ťapky.

Dedoles, ponožkyPonožky a ťapky Dedoles

 

Spodná bielizeň, v ktorej budete spolu dokonalo ladiť

Ak sa trápite tým, akým kreatívnym darčekom prekvapíte svoju lásku, vyberte jej  produkty plné srdiečok. Na svoje si zaručene prídu muži aj ženy.

Romantický motív sa nachádza aj na spodnej bielizni. Muži majú na výber pánske boxerkyči trenírky. Ženy sa zase môžu „osrdiečkovať“ vďaka vkusným nohavičkám alebo zvoliť zvodnú bielizeň.  Jemnejšia časť dvojice ich môže nosiť na spanie či ako bežné pohodlné domáce oblečenie. Pre tie dámy, ktoré nedajú dopustiť na komfotný pocit, sú tu veselé srdiečkové podprsenky. Štýlové podprsenky sú skvelé na cvičenie, ale aj na každodenné nosenie, pretože sú pohodlné a vyrobené z bavlny vhodnej aj pre citlivú pokožku. Pri veselých radovánkach či spoločnom trávení krásnych chvíľ na gauči  budete spolu zaručene dokonalo ladiť.

TS_valentín 1Spodná bielizeň Aubade – La Femme | Boxerky Björn Borg
Spodná bielizeň Dedoles

Krabička pre zamilovaných

Pokiaľ vám robí ťažkosti balenie darčekov, je tu ľahká pomoc. Prekvapte partnera krabičkou plnou lásky od Dedoles, ktorá poteší nielen svojim pekným balením, ale aj obsahom. Nájdete v nich dva páry srdiečkových ponožiek v červenej a modrej farbe, z ktorých je každá iná, no spolu tvoria dokonalý pár.

Dedoles

Bezpečne a s láskou

Ak chcete svoju lásku prekvapiť praktickým darčekom, ktorý chráni, no zároveň šíri lásku, vyberte jej antibateriálne rúško s motívom srdiečok. Takto aj ponurí outfit získa nový rozmer.

Pred nasadením rúška si treba dôkladne umyť ruky vodou a mydlom. Nasaďte si rúško na nos a ústa, potom upevnite šnúrky okolo uší. Uistite sa, že vám rúško zakrýva nos i ústa, a že jeho spodná časť končí pod bradou. Ak je rúško príliš tesné alebo voľné, nastavte si pohodlnú dĺžku šnúrok pomocou regulátorov dĺžky.

Rúška Dedoles

 

 

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.