Uľahčite si online vyučovanie s týmto jednoduchým krokom!

V dôsledku pandémie ochorenia Covid-19 funguje väčšina žiakov a študentov už niekoľko mesiacov len online. Vyučovanie sa muselo prispôsobiť novým časom a tak sme sáčok s desiatou vymenili za fľaštičku s dezinfekciou. Okrem všetkých dostupných nástrojov, ktoré sa používajú pri online vyučovaní, sa tiež oplatí vytvoriť si vlastné webové stránky.

V posleldnom roku sa obrovské množstvo činností presunulo do online prostredia. Ani vzdelávanie nie je výnimkou. Šablóny Webnode ponúkajú možnosť vzdelávania žiakov prostredníctvom vytvorenia webu. Stačí dobrý námet a o pár klikov môžete mať pripravenú novú webovú stránku pre váš predmet, projekt alebo triedu bez znalosti programovania. Samotní žiaci sa môžu aktívne zapojiť do vytvárania webu a prezentácie študijných a výukových materiálov.

Webové stránky sa môžu týkať histórie, chémie, fyziky, ale aj oveľa konkrétnejších tém. Je možné publikovať tu nielen texty a fotky, ale tiež videá alebo odkazy so súvisiacou literatúrou. Všetky nejasnosti s tvorbou webov a možnosťami projektu je pripravená vyriešiť podpora Webnonde. Odborníci si dokážu poradiť aj s veľmi špecifickými požiadavkami a nasmerovať k ich úspešnému vyriešeniu.

Triedne webové stránky môžu slúžiť ako online nástenka. Okrem informácií k samotnej výučbe ponúkne tiež online zoznam stretnutí s učiteľmi a informácie o plánovaných testoch. Príspevky a aktuality je možné pridávať aj prostredníctvom mobilného telefónu. Pre ešte jednoduchšiu orientáciu pri procese tvorby webu je pripravený jednoduchý postup na Webnode.sk. Obsahuje 12 kapitol, ktoré opisujú jednotlivé kroky. Manuál je vytvorený pre začiatočníkov a poradí od samotného nápadu, názvu a výberu správnej šablóny až po zaistenie bezpečnosti. Všetko, čo treba na založenie vlastnej stránky je funkčný e-mail a pripojenie na internet. Stránky je možné potom zakladať na telefóne, tablete alebo stolovom počítači 😉

Vlastný eshop? Žiaden priblém! Ak máte popri štúdiu príliš veľa voľného času, možno je ideálny čas na to, aby ste začali podnikať. Internetový predaj z pochopiteľných dôvodov v posledných mesiacoch rástol. Vďaka naozaj jednoduchému užívateľskému prostrediu je možné vytvoriť si vlastný online obchod v priebehu pár minút. E-shop založený na Webnode sa vďaka responzivite stránok automaticky prispôsobí zariadeniu, v ktorom je zobrazovaný, či už na mobile alebo tablete 🙂

Viac informácií nájdete na Webnode.sk.
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.