Globálna spolupráca: Björn Borg x inšpirujú viac ľudí k cvičeniu!

Björn Borg x Joel Kinnaman, PERFORMANCE_03_7642

Švédska športová módna značka Björn Borg ohlásila globálnu spoluprácu s hercom Joelom Kinnamanom, známeho z filmov “Jednotka samovrahov”, “Nočný bežec” či “Dom z kariet”.

Poslaním spolupráce je zdôrazniť všetky výhody, ktoré má dobrý tréning pre vašu myseľ, telo a dušu.

 

„Pevne veríme v schopnosť Joela inšpirovať mužov aj ženy k tomu, aby začali cvičiť a následne sa cítili lepšie. Spolu s našim vlastným a Joelovým presvedčením, že vďaka tréningu sa ľudia stanú lepšími verziami seba samých, sme našli prirodzenú a dokonalú zhodu. Sme veľmi radi a hrdí, že sme ho mohli zapojiť do našej práce, našej kultúry a našich spoločných cieľov,“ hovorí Henrik Bunge, generálny riaditeľ spoločnosti Björn Borg.

 

Značka Björn Borg oslovila Joela s touto myšlienkou partnerstva, pretože obe strany zdieľajú rovnaké hodnoty a prístup k športu. Neustály boj o zlepšenie, na ktorom stavia šport, je niečo, čo odráža všetky aspekty Joelovho života, a táto spolupráca je takým odkazom a inšpiráciou pre všetkých, ktorí žijú aktívnym športovým životom 😉

Cvičenie s Björn Borg je totiž oveľa viac ako obyčajný tréning. Je to spôsob, ako sa cítiť lepšie a dosiahnuť viac a to nielen fyzicky. Značka vyrába funkčné športové oblečenie a bielizeň, ktoré sú pre kvalitný tréning nevyhnutné. Výber správneho prádla vám zaručí nielen kvalitu a pohodlie ale zabezpečí vám aj správnu termoregulácie organizmu a lepší výkon pri akejkoľvek aktivite.

Björn Borg x Joel Kinnaman, PERFORMANCE_02_2371

Joel v rámci spolupráce taktiež inšpiruje ľudí, aby sa prostredníctvom športu stali lepšou verziou samých seba. Informuje ich o výhodách tréningu a o tom, čo môžete urobiť nielen pre vaše telo, ale aj pre vašu myseľ. Spoločným cieľom pri tomto štarte je ukázať, ako dobre sa budete cítiť pri športovaní.

„Skutočnosť, že Björn Borg má každý piatok aj povinnú športovú hodinu, mi ukázala, že to so svojimi ambíciami a cieľmi myslí vážne. Zostať vo forme po psychickej aj fyzickej stránke bolo pre mňa vždy dôležité a teraz je veľkou súčasťou môjho každodenného hereckého života. Je mi preto prirodzené pripojiť sa k Björnovi Borgovi v ich misii inšpirovať ľudí k cvičeniu, aby sa cítili lepšie,“ hovorí Joel. 

Björn Borg x Joel Kinnaman, PERFORMANCE_03_280

Produkty značky Bjorn Borg kúpite www.upbrands.sk

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.