Požičovňa autosedačiek- vychytávka nielen na leto!

Určite ste to niekedy zažili. Dovolenka s kamoškou a jej deťmi, beriete len jedno auto a nemáte autosedačku navyše. Čo teraz? Zháňate po kamarátoch, snažíte sa požičať a celé vás to stojí nielen kopu nervov, času, ale aj starostí. Teraz je tu však jedno super riešenie, autosedačku na mimoriadnu príležitosť si môžete jednoducho požičať.

www.toddler.sk

Požičovňa autosedačiek, na čo slúži?

Požičovňa autosedačiek je výborná vec a to hneď z niekoľkých dôvodov:

  1. Ak cestujete s priateľmi a potrebujete narýchlo zohnať autosedačku navyše.

  2. Ak posielate dieťa na dovolenku s babkou/dedkom a potrebujete ešte jednu autosedačku.

  3. Pricestujte vám návšteva zo zahraničia s dieťaťom a vy pre nich potrebujete autosedačku.

  4. Čaká vás dlhá cesta na dovolenku a radi by ste svojmu dieťatku dopriali komfort v kvalitnejšej autosedačke ako v tej, ktorú vlastníte.

  5. Chcete si kúpiť novú autosedačku a radi by ste si ju pred kúpou otestovali.

Body 1,2 a 3 ani nemusím vysvetlovať. Skrátka príde situácia kedy potrebujete autosedačku navyše. No a namiesto toho, že ju musíte zhánať po sociálnych sieťach a požičiavať si ju od kamarátov a známych jednoducho využijete služby požičovne.

Bod 4 je niečo čo môžete chcieť využiť ak vás s dieťaťom čaká dlhá cesta a vy chcete dopriať vášmu dieťaťu väčší komfort. Napríklad, keď sa vyberiete v lete k moru, alebo v zime na lyžovačku. Doma máte povedzme lacnejšiu autosedačku, pretože zväčša chodíte len na krátke trasy. Zrazu sa naskytla dovolenka a vy neviete či sa sa vaše dieťatko bude v autosedačke, ktorú máte cítiť niekoľko tisíc kilometrov komfortne. V tomto prípade je tiež výbornou voľbou požičovňa kde si môžete zapožičať aj autosedačky, ktoré patria medzi top vo svojej triede. Dieťatku tak zabezpečíte nielen najvyšší komfort, ale tiež bezpečnosť.

Bod 5 je variantou pre rodičov, ktorý by si chceli konkrétnu autosedačku pred kúpou ešte vyskúšať. Požičovňa im umožňuje si určitý druh, či tip autsedačky si požičať a skúšať koľko dní len chcú. Ideálne riešenie najmä ak zvažujete investíciu do drahšieho modelu. Predsa len, to, že si autosedačku vyskúšate, vašej voľbe určite značne pomôže.

Autosedačka Zopa Universal Fix (0-36kg)

Autosedačka ZOPA Triton, (9-36kg)

Autosedačka Zopa Universal Fix (0-36kg)

Autosedačka Britax-Römer Kidfix II XP SICT Black, (15-36 kg)

Viac info TU: Toddler

Ako taká autopožičovňa vlastne funguje?

Poďme sa teda spoločne pozrieť ako taká požičovňa vlastne funguje. Výborné služby v tomto smere ponúka e-shop www.toddler.sk. V ponuke majú niekoľko druhov autosedačiek a požičiavanie je veľmi jednouché. Vyberiete si sedačku, zaplatíte zálohu a sedačku si buď vyzdvihnete v predajni Toddler, alebo vám ju doručia priamo domov. Cena za požičanie sedačky je orientačne okolo 3% z jej ceny za deň. Ceny začínajú od 3,49€ za deň. Výsledná suma vám po ukončení požičovného bude odpočítaná zo zálohy a zvyšok zálohy vám následne vrátia na účet.

Teda ešte raz v skratke:

  1. Vyberiete si autosedačku, ktorú si chcete požičať.

  2. Zavoláte, alebo napíšete email do www.toddler.sk.

  3. Zaplatíte zálohu za požičanie sedačky.

  4. Sedačku si buď vyzdvihnete, alebo vám ju dovezie kuriér domov.

  5. Ceny výpožičného závisia od tipu sedačky a začínajú už od 3,45€ za deň.

  6. Po vrátení sedačky vám sumu za počet zapožičaných dní odrátajú zo zálohy a zálohu vrátia buď v hotovosti, alebo na účet.

Akú sedačku si môžem požičať?

Sedačiek na zapožičanie ponúka Toddler.sk niekoľko. Od klasických až po tie s nálepkou i-Size. Otáčacie, polohovateľné, lacnejšie aj drahšie. Skrátka na svoje si príde naozaj každý. Ceny začínajú od spomínaných 3,45€, najdrahšia sedačka vás vyjde 10,47€ za deň. Okrem autosedačky si dokonca na Toddler.sk môžete požičať aj horský nosič. Toto sa tiež veľmi oplatí ak sa chystáte na dovolenku na horách a nosič by ste už mimo nej určite nevyužili. Takto si ho môžete na pár dní len požičať a užiť si všetky jeho výhody bez toho aby ste ho museli kupovať.

Požičiavanie je jednoduché a bezstarostné. Nemusíte zháňať sedačku dlhé dni, či hodiny, stačí vám navštíviť jednu web stránku a len sa rozhodnúť pre model, ktorý by ste chceli. Proces zapožičania je veľmi jednoduchý a cenovo veľmi výhodný. Požičovňa je tiež výbornou voľbou ak si chcete určitý tip sedačky vyskúšať, alebo vás čaká dlhšia cesta.

Autosedačka Britax-Römer Baby-Safe, (0-13 kg)

Autosedačka Britax-Römer Advansafix IV R (9-36kg)

Autosedačka Britax-Römer Dualfix M i-Size

Autosedačka ZOPA Spinfix, i-size do 105 cm

Viac info nájdete TU: Toddler.sk

alebo na info@toddler.sk a na telefónnom čísle +421 905 416 056

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.