Hit leta 2020: Mušle!

V jednoduchosti je síce krása, ale leto nám povoľuje rôzne módne experimenty. V kurze sú farebné a výrazné doplnky ako náhrdelníky, náramky, či náušnice. Aktuálne sú to hlavne mušľové doplnky, ktoré vo vás budú evokovať blankytne modré more a biele pieskové pláže. A my sme objavili jednu super značku doplnkov, ktorá je plná mušlí a na prvý pohľad vás absolútne očarí.

Made in Greece

Značka, ktorú sme na naše veľké potešenie objavili v bratislavskom obchodíku s krásnou bižutériou a šperkami Blogerinas na Štúrovej ulici 10, sa volá Mayol a pochádza zo slnečného grécka. Hneď ako vstúpite do butiku Blogerinas vás okamžite zaujme. Je farebná, výrazná a iná. Sála z nej slnko, more a okamžite vám pripomína slnečné pláže. Mayol je rodinná značka, ktorá vytvára kolekcie šperkov pre ženy. Od náušničiek, cez náhrdelníky až po náramky na nohy. Farebné, štýlové a úplne iné ako to čo nájdete všade inde.

Náušnice Mayol, Blogerinas.sk

Náhrdelník Mayol, Blogerinas.sk

Čo sa nosí toto leto

Hitom tejto sezóny je bezpochyby vrstvenie a to rôznych dĺžok náhrdelníkov, šperkov a tiež farieb. Teda pokojne vrstvite kratšie „choker“ náhrdelníky a dlhšie boho retiazky .Nosia sa spolu a naukladané vedľa seba. Vytvoríte tak štýlový look, ktorý hravo skombinujete s každým outfitom. Pokojne sa tiež nebojte nosiť viac rôznych farieb naraz. V kurze sú tiež kombinácie viacerých náhrdelníkov a farebných náušníc. V prípade šperkov jednoznačne platí „VEĽA a VÝRAZNE“:)

Och tie mušle

Tým, že Mayol je značka symbolizujúca kultúru leta, mora a nezávislosti, ústredným motívom sú práve mušle. Zaujmu vás krásne mušľové náhrdelníky, náramky a náušnice. Z farieb šperky dotvára koralovo červená, tyrkysová a zelená. Šperky vo vás skrátka budú stále evokovať letné pláže a more. Tiež sa ich (ani napriek výraznému charakteru a farebnosti) nebojte kombinovať s vzorovanými, či farebnými outfitmi. Divoké kombinácia k letu patria a šperky Mayol si ich doslova vyžadujú.

Náhrdelník Mayol Blogerinas.sk

Náhrdelník Mayol, Blogerinas.sk

Náhrdelník Mayol, Blogerinas.sk

Náramok na nohu Mayoll, Blogerinas.sk

Náhrdelník Mayol, Blogerinas.sk

Značku Mayol (a oveľa viac iných skvelých značiek doplnkov a bižutérie) nájdete v butiku Blogerinas na Štúrovej 10 v Bratislave alebo na www.blogerinas.sk.

P.S. A majú letný SALE:)

Fotografie: Blogerinas.sk, Mayol

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.