Doona PLUS: Autosedačka, ktorá vás ohromí

Ako mamička v očakávaní druhého dieťatka, som prirodzene v niektorých veciach viac skúsenejšia a obozretnejšia. Jednou z nich je bezpochyby výber prvej detskej autosedačky-vajíčka. Poučila som sa totiž, že jej výber je nemenej dôležitý ako výber kočíka. A ja som po dôkladnom pátraní a skúmaní objavila naozajstnú vychytávku, sedačku DOONA Plus s integrovaným podvozkom.

Pozor na tieto veci..

Pri prvom dieťati som autosedačku-vajíčko vôbec neriešila. Dokonca som ju ani nekupovala. Mala som požičanú,.. veď asi bude dobrá. Prvý šok nastal hneď pri odchode z pôrodnice. Vajíčko malo asi 10kg a nielen ja, ale aj manžel ho spolu s dieťakom ledva zdvihol. A to nehovorím o ďaľšej manipulácii. K pohodlnosti a komfortu neprispel ani fakt, že som bola po sekcii, teda predstava dvíhania akejkoľvek veci (a nie to ešte tažkého vajíčka s dieťaťom bola nemysliteľná). A dvíhaniu sa teda naozaj nevyhnete. Pri nasadaní, vysadaní, vyberaní dieťatka z auta, nasadzovaní vajíčka na kočík.. a problém bol na svete.

Hľadala som niečo ľahké

Po týchto skúsenostiach som bola tento krát oveľa viac obozretnejšia. Mojim cieľom bolo nájsť autosedačku, ktorá spĺňa hneď niekoľko atribútov:

  • Je ľahká.

  • Praktická na zdvíhanie.

  • Budem s ňou vedieť bez problémov manipulovať a obsluhovať s druhým dieťaťom v pätách a niekoľkými taškami?

A našla som niečo čo moje predstavy nielen splnilo, ale ešte aj milo prekvapilo. Autosedačku s integrovaným podvozkom DOONA Plus.

DOONA Plus

Podotýkam, že toto nie je žiadna reklama ale úprimná radosť z produktu, ktorý mal byť na trhu už dávno. Doona Plus je totiž prvá autosedačka s integrovaným podvozkom.To znamená, že má v sebe zabudované nohy a kolieska ako kočík, ktoré sa dajú vysunúť a zasunúť. Teda keď sedačku vyberiete z auta, jedným ťahom kolieska rozložíte a sedačku namiesto nosenia pred sebou jednoducho tlačíte. Žiadna potreba nasadzovania na kočík ani prenášania. Skrátka „rozbalíte“ a idete. Táto vychytávka má hneď niekoľko výhod. Okrem toho, že nemusíte nič dvíhať a prenášať, ak sa chystáte na krátke obchôdzky (lekár, obchod, návšteva) netreba so sebou vôbec brať ani kočík. Doona Plus je dokonca schválená aj na používanie do lietadla!

A to ani nehovorím o prekladaní dieťatka po tom, čo vám v aute a v autosedačke zaspí. Pri Doone proste neriešite žiadne prekladanie spiaceho bábätka. Jednoducho vyberiete celú autosedačku, vytiahnete kolieska a idete. A dieťa ďalej spí. Všetko veľmi jednoducho.

Jednoducho, prakticky a štýlovo

Keď som sa o Doone prvý krát dozvedela okamžite ma zaujala. Hovorím si, v tom musí byť nejaký zádrheľ, niečo tam musí nefungovať:) Tak som sa vybrala do predajne ( a nieje ich veľa), kde sedačky predávajú a rovno som sa pýtala ju skúšať. Bola som už tehotná takže nejaké ťažšie manévre neprichádzali do úvahy. Sedačka však nadmieru splnila moje očakávania. Bez problémov som ju rozložila, zložila a natrénovala si nakladanie do auta. V predajni ma ešte milo prekvapilo, že sedačka má nastaviteľné držadlá a otočné kolieska, teda sa veľmi ľahko manipuluje. V neposlednom rade pripájam, že súčasťou základného balenia je novorodenecká vložka pre bábätko. Vybrať si tiež môžete z viacerých farieb. Od neutrálnej šedej až po rúžovú, či modrú. Doona sa predáva samostatne, teda ako verzia na bezpečnostné pásy, alebo si k nej môžete dokúpiť aj isofixovú základňu.

Hľadala som lepšiu cenu a našla som Toddler.sk

Keďže autosedačka s integrovaným podvozkom Doona Plus má niekoľko výhod a je technicky veľmi prepracovaná, jej cena nie je najnižšia. Strávila som preto celkom dosť času nielen vyhľadávaním informácii a technických špecifikácii, ale aj hľadaním predajne s najlepšou cenovou ponukou. A našla som Toddler.sk. Kamenná predajňa je síce v Trnave, ale Doonu vám bez problémov a bezplatne doručia až domov kdekoľvek v rámci Slovenska. Keďže som ju už mala „naštudovanú“ a odskúšanú, nákup cez internet bola jednoduchá voľba. Keďže čakáme dievčatko, stavila som na pudrovo rúžovú farbu, ktorá dokonale spĺňala moje predstavy. Teraz čakám na doručenie z Toddler.sk a viem, že tento krát mám problém s „vajíčkom“ vyriešený dôkladne.

Doonu na Toddler.sk nájdete teraz v špeciálnej ponuke TU: Doona Plus

A ešte zopár faktov na záver:

  • Doona Plus je celosvetovo prvá detská autosedačka s plne integrovaným mobilným riešením

  • Veľmi jednoducho sa táto autosedačka novej generácie (kategória 0+) premení na kočík, čím poskytuje bezkonkurenčnú mobilitu

  • Kočík je vhodný do lietadla

  • Doona Plus je inovatívne riešenie pre rodičov, ktorí ocenia bezpečnosť, kvalitu a jednoduchosť

  • Žiadne ďalšie preťahovanie okolo autosedačky, alebo plytvanie miestom v kufri auta vďaka objemovému kočíku

  • Doona Plus je ideálny pre tých, ktorí každodenne cestujú s dieťaťom, napr. do obchodov alebo na návštevy lekárov

  • Doona Plus je prvý a jediný produkt, ktorý súčasne spĺňa všetky bezpečnostné normy pre detské autosedačky (ECE R44) a kočíky (EN1888)

  • Doona Plus je schválená TUV (Nemecká asociácia pre technickú kontrolu) pre používanie na palube lietadla

  • To je autosedačka Doona Plus, alebo – ak autosedačka budúcej generácie

  • Autosedačka Doona Plus je schválená pre používanie v lietadle

A majú ju aj celebrity:)

 

Zdroj fotografií: pineterest.com, simpleparenting.sk, toddler.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.