Každoročný must-have vášho šatníka: Kožená bunda!

Fashion kúsok, ktorý sa dá nosiť na milión spôsobov a vždy budete vyzerať trendy a chic! Kožených bundičiek nie je nikdy dosť a nikdy neomrzia. Môžeme ich prakticky nosiť celoročne no najviac si ju užijeme najmä v týchto chladnejších dňoch.

Kožená bunda je fenomén, bez ktorého nie je štýl štýlom. Môžete ju nosiť nielen k jeansom ale taktiež k šatám či sukniam. Najväčší BOOM zažila v roku 1953, keď sa v nej predviedol Marlon Brando. Jeho sexepíl podporený drsnosťou motorky a koženou bundou všetkých odrovnal. A tak bol módny hit na svete.

marlon-brando-leather-jacket-the-wild-oneMarlon Brando, vo filme “The Wild One.” 

V súčasnosti tvorí kožená bunda základ každého šatníka. Navyše  je veľmi univerzálna,  môžete ju nosiť dokonca aj k spoločenským modelom. Výborne sa hodí k romantickým čipkovaným šatám alebo sukniam. V tomto prípade môžete outfit rozbiť motorkárskymi čižmami alebo ostať pri klasických lodičkách.

Twinset, kožená bundaTwinset

Samozrejme môžete vsadiť aj na obľúbenú trojkombináciu: džíny, tričko, kožená bunda. No či už si ju oblečiete k čomukoľvek, budete vyzerať štýlovo a mladistvo. Rozhodne sa oplatí investovať do pravej koženej bundy, ktorá vám vydrží roky a stále bude vyzerať ako nová. Avšak je tu aj možnosť lacnejšej verzie – eko-kože, ktorá vydrží oveľa viac než klasická koženka.

Cellbes, kožená bundaCellbes

Nie je žiadnym prekvapením, že top kúskom je a vždy bude čierna kožená bunda. No do popredia sa určite dostávajú aj bundy v iných farebných prevedeniach. Veľmi obľúbená je aj červená, žltá či smaragdová alebo bundy s rôznymi aplikáciami. Trendy sú rôzne nápisy, výšivky a dokonca aj staré známe vybíjance.

Stradivarius, kožená bundaStradivarius

Kto nemá v šatníku aspoň jednu koženú bundu akoby ani nebol. Ak vsadíte na kvalitu, vedzte, že vám bunda vydrží roky a stále bude vyzerať ako nová. Navyše sa stáva  absolútne nenahraditeľným módnym doplnkom, ktorým ľahko nahradíte klasické saká či mikiny. A pamätajte, kožená bunda je nadčasový kúsok, ktorý len tak z módy nevyjde 😉

Zara, kožená bundaZara

 

Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: Stradivarius, Twinset, Cellbes, Zara
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.