Revolučné riešenie pre olivovú pleť

Prezrite si galériu
6 fotiek
EX1-Cosmetics-hubka-na-makeup-stayunique.sk
Revolučné riešenie pre olivovú pleť
EX1 Cosmetics, hubka na makeup stayunique.sk

EX1-Cosmetics-kompaktna-licenka-stayunique.sk
Revolučné riešenie pre olivovú pleť
EX1 Cosmetics, kompaktná lícenka stayunique.sk

Revolučné riešenie pre olivovú pleť
EX1 Cosmetics, kompaktný púder stayunique.sk

Revolučné riešenie pre olivovú pleť
EX1 Cosmetics, minerálny makeup stayunique.sk

Revolučné riešenie pre olivovú pleť
EX1 Cosmetics, tekutý korektor stayunique.sk

Revolučné riešenie pre olivovú pleť
EX1 Cosmetics, tekutý makeup stayunique.sk

Pri výbere mejkapu je veľmi dôležité, aký podtón má vaša pleť. Olivová pleť je typická svojím teplým podtónom, ktorý však viac ako dožlta tiahne dozelena. Preto s ňou väčšina make-upov, ktoré majú výrazne ružový alebo neutrálny podtón neladí a vyzerá na nej neprirodzene.  

Na tento zabudnutý podtón pleti sa zamerala Farah Naz, biochemička , milovníčka make-upu a zakladateľka EX1 Cosmetics, po tom ako mala roky problém s nájdením ideálneho make-upu, ktorý by nebol ani príliš oranžový, ani príliš ružový pre jej olivový podtón pleti.

EX1-Cosmetics-zakladatelka-Farah-NazZakladateľka EX1 Cosmetics, Farah Naz

Poháňaná vášňou pomôcť miliónom ďalších ľudí s rovnakým problémom, Farah stavila na jej vedecké skúsenosti a vytvorila celkom nové zloženie make-upu, ktoré používa mix zlatých a žltých podtónov pre vytvorenie škály odtieňov pre každý tón pleti – od toho najsvetlejšieho až po ten najtmavší.
A tak majú konečne ženy s olivovou pleťou odpoveď pre dosiahnutie bezchybnej farby, ľahučkého make-upu a krásneho rozjasnenia.

Hoci bola EX1 Cosmetics vytvorená pre pleť s olivovými podtónmi, rovnako rýchlo si získala lojkálnych fanúšikov aj medzi tými, ktorí hľadali prirodzený „superstar glow“ čo je tiež dôvod, prečo je EX1 obľúbená pre líčenie na Oscaroch a červených kobercoch. EX1 Cosmetics je tiež veľmi dobre známa ako go-to značka pre Áčkové Hollywoodske celebrity, supermodelky a popové hviezdy. Napríklad Kylie Jenner, Margot Robbie, Bella Hadid a Nicole Scherzinger nosia produkty EX1.

EX1 make-up je exkluzívne vyvíjaný v popredných svetových laboratóriach po boku najznámejších značiek zvučných mien. Okrem inovatívnych zložení, vďaka ktorým odtieň make-upu perfektne ladí s tónom vašej pleti, je značka hrdá aj na svoje výsledky a etické benefity, ktoré prináša ako štandard:
• Cruelty-free (je vhodná aj pre vegánov!)
• Vhodná pre všetky typy pleti
• BEZ parfumácie
• BEZ parabénov
• BEZ olejov
• Klinicky a dermatologicky testovaná

 

EX1 Cosmetics vyhrala a bola nominovaná v mnohých súťažiach (vrátane Vogue Beauty Awards & Glamour Beauty Power List).

Hlavným poslaním StayUnique je zjednodušovať ženám orientáciu v dekoratívnej kozmetike, pomáhať, inšpirovať a vzdelávať ich na ceste za svojim vlastným štýlom. To všetko s dôrazom na jedinečnosť každej ženy a vzájomným rešpektom.

A svetová #1 medzi make-upmi pre pleť so zlatými/žltými podtónmi je teraz dostupná aj na Slovensku! Objavte kompletnú ponuku EX1 Cosmetics na StayUnique.sk.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.