Valentínske rande: Čo na seba a kam vyraziť?

Sviatok zamilovaných sa blíži a ak ste si ho stihli obľúbiť, prípravy naň sú u vás určite už v plnom prúde. Poradíme vám, aký outfit vybrať, ale aj to, kam na valentínske rande.

Rafinovaná zvodnosť 

Zabudnite na gýčový prvý plán, nič sa predsa nemusí preháňať. Stavte na vkusný a rafinovane zvodný outfit. Povenujte sa v ňom zaujímavému detailu alebo si obujte vysoké podpätky, ktoré vám pridajú na sebavedomí.

Radosť pre oboch 

Ak hovoríme o valentínskych outfitoch, spodné prádlo nemôžeme opomenúť. Aj tu si však dajte pozor na prvý plán, aj odvážnejšie kúsky nájdete v luxusnom prevedení z jemnej krajky.

Khloé Kardashian | Set – Intimissimi

Láska na prvý pohľad 

Miluje vás pre to, aká ste! Stavte preto na make-up, aký nosíte zvyčajne, možno len pridajte malú čerešničku. Vyskúšajte napríklad zvodný pohľad s čiernymi očnými linkami alebo zaručený triomf – červený rúž.

Kozmetika Zuii Organic – biorganica.cz

Valentínske rande

Ešte ste sa nerozhodli, kde si s partnerom tento rok vychutnáte romantickú večeru? Môžete o tom popremýšlať napríklad nad sladkou valentínskou ponukou v Costa Coffee. Okrem nej v kaviarňach britského reťazca tiež môžete ochutnať aj limitovanú horúcu čokoládu Ruby, ktorá vás dostane nielen svojou jedinečnou chuťou, ale aj farbou.

Zdroj foto: pinterest.com, Intimissimi, biorganica.cz, costa-coffee.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.