Farby, ktoré ovládnu váš jesenný šatník!

Teplé farby škorice či béžové „camel“ tóny  sú typickými prírodnými odtieňmi, ktoré v nás automaticky evokujú príjemný pocit pohody a pokoja. Navyše majú túto sezónu v módnom svete silné miesto a v rámci trendov sa držia na prvých priečkach. Prinášame vám inšpirácie na štýlové kombinácie, ktoré rozhodne túto jeseň oceníte.

 

 

Ak hľadáte spôsob ako výrazne zahrnúť škoricovú či odtiene béžovej a hnedej do vášho šatníka, investovať sa vám oplatí nielen do základných kúskov akými sú rolák, sukňa či sako, ale správnym krokom bude v tomto prípade aj investícia do  kvalitného kabáta. V kurze sú tzv. županové strihy na zaväzovanie ale aj osvedčená klasika v podobe jednoradového kabáta. V kombinácii so základnými farbami ako biela, smotanová či čierna, bude váš outfit pôsobiť čisto a sofistikovane. Takýto štýlový a hlavne ikonický kúsok vám rozhodne rozžiari aj pochmúrnejší zimný deň.

VERO MODA, kabát

Škoricový kabát  – VERO MODA

mClasse, Riani, sukňa

Sukňa  – RIANI, mClasse

cellbes.sk, PULÓVER Od 27,95 €

Hnedý sveter  – Cellbes

 

Škoricová farba pôsobí na doplnkoch nesmierne nápadne a luxusne. S kvalitnými čižmami či kabelkou rozhodne nešliapnete vedľa.  Krásne sa prepoja s outfitom, vyzdvihnú ho a v a výrazne vyniknú v kombinácii s bledšími odtieňmi.  Ak si netrúfate na výraznejší kúsok v podobe kabáta či šiat, doplnky v tejto trendy farbe budú to pravé pre vás. Určite vyskúšajte.

Twinset, kabelka

Hnedá kabelka – Twinset

Hnedé čižmy  – VERO MODA

Odtiene škoricovej vyzerajú perfektne aj v kombinácii so zvieracími vzormi.  Mnoho z nás má k zvieracím vzorom rešpekt a radšej sa ich stráni, no ak máte cit a odvahu, môžete aj takýto extravagantný vzor bez obáv skombinovať práve s odtieňmi škoricovej. Trend leopardích a hadích vzorov sa túto jeseň opäť vracia a to nielen na kabelkách ale aj v podobe štýlových kotníkových či „high knee“ čižmách. Tie úžasne oživia váš outfit a dodajú mu ten správny trendy look.

Baldinini, kabelka python

Vzorovaná kabelka  – Baldinini

Deichmann, BÉŽOVÉ ČLENKOVÉ ČIŽMY SO ZVIERACÍM VZOROM CATWALK 44,90 €

Čižmy s hadím vzorom –Deichmann

Il.fotografia: pinterest.com

Galéria: Baldinini, Cellbes, Twinset, VERO MODA, Riani – mClasse, Deichmann, 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.