Módne doplnky, ktoré budete chcieť nosiť celú zimu!

BeFunky-collage

Zima je síce o teplom oblečení a o množstve vrstiev, ale aj v tomto ročnom období sa dá vyzerať štýlovo a trendy. Zimné outfity takisto ponúkajú dostatok priestoru doplnkom, ktoré ozdobia, vyniknú a sú aj maximálne praktické. A ktoré doplnky sú túto sezónu a špeciálne v zimnom období top voľbou?

 

Rukavice sú najčastejším zimným doplnkom. Veľmi obľúbené sú pletené rukavice najmä ak sú zdobené rôznymi aplikáciami. Navyše vás príjemne zahrejú v tej najtuhšej zime. Túto sezónu sa vracajú aj staré známe palčiaky, ktoré v kombinácii s čiapkou rovnakého materiálu pôsobia nesmierne  hravo. Ak chcete skôr elegantnejší kúsok, investovať sa vám oplatí do klasických kožených rukavíc. Vďaka jednoduchému a elegantnému strihu kožené rukavice dokonale sedia každému typu a tvaru ruky. Tie vyrobené z kvalitnej kože, sú odolnejšie, preto ich môžete nosiť každý deň bez ohľadu na počasie alebo teploty. Do pozornosti sa dostávajú aj tzv. „fashion“ modely, ktoré v konečnom dôsledku spĺňajú funkciu šperku. Zdobené môžu byť perličkami, mašľou alebo cvokmi.

 BeFunky-collage1

Bordové rukavice – TWINSET | Pletené rukavice  – VERO MODA

Zdobené rukavice – TWINSET

Na jeseň dominovala koža ako ten najtrendy materiál ale s nástupom zimnejších mesiacov sa do popredia dostávajú aj kožušinové materiály. Tie sú nesmrteľným trendom každej jednej chladnej sezóny a pokiaľ ju chcete „updatnúť” na aktuálne módne požiadavky, zaobstarajte si ju v podobe límca na kabáte, bunde alebo samostatného kúsku, ktorý viete ľahko kombinovať. Budete vyzerať podľa najnovších zimných trendov a navyše vám bude aj krásne teplučko. Čo sa týka kožušinových doplnkov, obľúbené sú aj rôzne kožušinové prívesky na kabelky či ruksaky. Tie budú krásnou ozdobou a hravým, originálnym doplnkom.

 

Kožušinový golier– VERO MODA | Kabátik – mClasse, Airfield | Kožušinový šál – Cellbes

 

Ruksak– Baldinini | Kožušinový prívesok macík – Twinset

 

Z doplnku, ktorý slúžil vyslovene na zahriatie sa už pred rokmi vykľula poriadne trendy záležitosť. Nie je totižto šál ako šál. Pletený a farebný, vzorovaný a dlhý, hladký a elegantný, na výber máte rok čo rok z množstva materiálov, dĺžok a vzorov. Zrejme netreba pripomínať, že šál osviežuje zimný outfit natoľko, že je jedným z hlavných kľúčových prvkov celého outfitu. Aj preto je istotou mať v šatníku hneď niekoľko modelov. Túto sezónu sa zamerajte na mohutnejšie kúsky, farebnejšie a vzorovanejšie modely, ktoré vás nieleže zahrejú ale aj dokonale doplnia váš outfit.

BeFunky-collage5

Žltý šál– mClasse, Riani | Farebný šál – Twinset | Vzorovaný šál – VERO MODA

 

 

Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: Baldinini, Twinset, Cellbes, VERO MODA, mClasse – Riani, Airfield
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.