Celebrity trend: sukne v retro štýle!

Sukne sa v móde vždy spájali so symbolom ženskosti, vedia byť hravé a zároveň aj drzé.  V súčasnosti trendy ukazujú, že v móde sú dovolené všetky strihy aj dĺžky. Túto sezónu sa  môžeme tešiť na návrat štýlových retro strihov, ktorými sa inšpirovali aj známe celebrity. Vylepšite si aj  vy šatník týmto módnym trendom!

 

Kožené sukne sú nadčasovým kúskom a investovať do nich sa rozhodne oplatí.  Koženým sukniam, ktoré sú aktuálne také populárne, dominuje klasický tubový strih s dĺžkou po kolená, alebo mierne nad ne. Kombinovanie je aj túto sezónu pestré. Ku koženej sukni si môžete obliecť denimové kúsky, tenké svetríky či farebné tričká.

Ako predviedla Khloe Kardashian, hitom je aj súhra kože s flanelom v návrate grunge štýlu. V tom prípade môžete doplniť do outfitu aj zopár ženských prvkov a materiálov. Vytvoríte si tak dokonale zvodný kontrast.

Sukňa Pencil – Mango, answear.sk
Kožená sukňa – Morgan, answear.sk
Kožená sukňa – Only, answear.sk

 

Plisované sukne sú rovnako ako na jar aktuálne aj tohtoročnú jeseň. Vytvárajú jemný a romantický vzhľad sú dynamické a pohodlné. Najpopulárnejšie sú v dĺžke midi a okrem čiernej a modrej sú veľmi trendy pastelové farby a metalické odtiene. Skombinujte ich ako Queen B s tenkým svetríkom alebo farebným tričkom. Budete rozhodne trendy!

Sukňa – Answear, answear.sk
Sukňa – Guess Jeans, answear.sk
Sukňa – Silvian Heach, answear.sk

Aj fashionistka Alexa Chung vie, že farebné mini sukne nevyjdú z módy nikdy, preto by rozhodne nemali chýbať vo vašom šatníku. Kombinácií  vzorov a farieb existujú nespočetné množstvá. Túto sezónu stavte aj na farebné prevedenia a trendy twinsety, ktoré osviežia váš šatník a budú vyzerať štýlovo aj s klasickým jednofarebným topom.

Sukňa – Guess Jeans, answear.sk
Sukňa – Mango, answear.sk
Sukňa – Mango, answear.sk

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.