Reebok a Cardi B. Spolupráca klasickej značky a známej raperky

Ak ste si mysleli, že značka Reebok má už najlepšie dni za sebou, mýlite sa.Americká ikonická športová značka spojila sily s raperkou a speváčkou Cardi B a svoju kolekciu značne omladila. Výsledkom je línia plná farebných a pohodlných kúskov v ktorej bude (nielen) návrat do školských lavíc štýlovou záležitosťou.

Farebné mikiny a teplákové šaty

Dominantou kolekcie sú bezpochyby mikiny. Reebok spolu s Cardi B predstavuje celú škálu pohodlných mikín rôznych dĺžok a strihov. Nájdete tu dlhé, krátke, s kapucňou aj bez. Odporúčam vyskúšať teplákové šaty, ktoré môžete nosiť na niekoľko spôsobov. Na jeseň napríklad aj s úzkymi džínsami a teniskami. Vyzerajú tiež výborne s bikerkami. Odvážne dámy môžu vyskúšať kombináciu teplákových šiat s lodičkami. Nesmierne štýlové a sexi:)

Tepláky

Tepláky už dávno nie sú určené len na voľný čas. Pohodlné nohavice dnes už bežne nosíme na nákupy, alebo do školy. Tepláky v kolekcii, ktorá vznikla v spolupráci s Cardi B vynosíte napríklad aj do fitka. Úzke legíny a predĺžené mikiny sú zase ideálne na večerné prechádzky, či septembrové dovolenky. Predsa len najlepšie sa cestuje v bavlnených teplákoch.

 

Kolekcia tiež hlása návrat šuštiakových nohavíc, ktoré svoju najväčšiu slávu zažívali v 80tych a 90tych rokoch. Podľa Cardi B si teraz pokojne na víkendový výjazd s kamoškou môžete obliecť aj šuštiakový komplet s teniskami a byť pri tom stále COOL:)

Tenisky

Reebok je značka, ktorú preslávili najmä tenisky. Ikonický model Classic získava prím aj v novej kolekcii. Model Pyro nájdete hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Reebok nezaostáva ani v štýle takzvaných „chunky sneakers“ teda masívnych tenisiek, ktoré si v poslednom roku získali obrovskú popularitu. Model Daytona DMX , ktorý v kolekcii nájdete v dvoch štýlových farebných prevedeniach budete milovať nielen na prvý pohľad, ale aj vyskúšanie:)

Kolekciu Reebok X Cardi B predáva exkluzívne Answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.