Vytvorte si v lete štýlový biznis šatník!

Výber oblečenia do práce nám dáva niekedy poriadne zabrať. A navyše elegantný pracovný štýl nie je počas horúcich letných mesiacov až natoľko komfortný ako bežné oblečenie.  Prinášame vám niekoľko inšpirácii na oblečenie, ktoré by nemalo chýbať vo vašej letnej výbave.

 

Kostým by mal byť základnou súčasťou vášho biznis šatníka. V letných mesiacoch je ale najlepšie investovať do kvalitných prírodných materiálov, aby bolo jeho nosenie čo najpohodlnejšie. Ideálnym materiálom je jednoznačne ľan. Ľan je obľúbeným letným materiálom najmä kvôli svojej priedušnosti. V takomto kostýme sa budete cítiť maximálne pohodlne aj počas horúcich letný dní. Ak predsa len nieste kostýmový typ, vyskúšajte kombináciu ľahších vzorovaných nohavíc a topu. Tú využijete aj v prichádzajúcich jesenných mesiacoch 🙂

Krémový kostým – Pietro Filipi | Nohavice, top, kabátik – VERO MODA

 

Dobre zvolená blúzka má hneď niekoľko využití. Skvele sa hodí do kostýmov ale aj k elegantným nohaviciam či k športovejším džínsom. V lete si zvoľte skôr vzdušnú blúzku bez rukávov, alebo voľnejšiu blúzku z ľahkého materiálu v ktorej sa budete cítiť príjemnejšie a zároveň to bude vyzerať štýlovo.

Kvetinová blúzka – Answear, answear.sk | Nohavice, blúzka s výstrihom – VERO MODA

 

Hodia sa do práce, na dovolenku, k vode a aj na formálnejšie príležitosti. Biele šaty sú jednoducho nesmrteľné a dajú sa s nimi kombinovať doplnky z prírodných materiálov aj výrazné farby. Ak si vyberiete pekný nadčasový kúsok, ktorý vám dobre padne, môžu vás sprevádzať naozaj celé roky. Do práce sú vhodné už nielen puzdrové strihy a dovoliť si môžete aj strih s A-čkovou sukňou či košeľové šaty. Táto voľba je pohodlnejšia a stále elegantná a sofistikovaná.

Biele vyšívané šaty – Twinset| Biele šaty – Mango, answear.sk
Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: Twinset, Pietro Filipi, VERO MODA, answear.sk

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.