Keď naprší a neuschne

Počasie uplynulých dní určite mnohé z vás (najmä večer a ráno) poriadne potrápilo. Búrky, mokro, chladno… . Zrazu zisťujete, že nemáte v čom ráno vybehnúť so psom, či do obchodu. Predsa len šľapky, alebo plátenky by boli okamžite mokré. Presne v týchto prípadoch sú na nezaplatenie gumáky. Vôbec nie ti vysoké a ťažkopádne, ale pekné, nízke a štýlové, na nerozoznanie od klasických čižiem. Pozrime sa spoločne na to.

Pozor ešte sú výpredaje

Ak sa teda rozhodnete, že gumáky sú naozaj to čo potrebujete, teraz je ten správny čas na nákup. Obchody vypredávajú kolekcie z minulej jesene a jari a vy tak máte naozaj jedinečnú možnosť (pred nástupom nových a podstatne drahších jesenných kolekcií) na ulovenie ideálneho kúsku za super cenu.

Gumáky Gioseppo

Gumáky Tommy Hilfiger

Gumáky Answear

Odviažte sa

Dnes už gumáky nekúpite len v klasickej zelenej, či šedej farbe. Značky ponúkajú tigrované, červené, rúžové.. Gumáky tiež strácajú svoj nepekný, masívny tvar a stáva sa z nich naozaj pekná čižma. Preto ich veľmi ľahko zakomponujete do vášho outfitu. Teda ráno (po daždi) do práce ku kostýmu a nikto si absolútne nič nevšimne.

Gumáky Glamourous

Gumáky Zaxy

Gumáky Love Moschino

Ikonický Hunter

Medzi najznámejšie značky gumákov patrí anglická firma Hunter, ktorá sídli v Škótskom Edinburgu a gumáky vyrába od roky 1856. Hunter odvtedy svoje modely doviedol naozaj k dokonalosti.Okrem funkčnosti ponúka značka naozaj štýlové modely vo farbách od výmyslu sveta. Rovnako máte na výber rôzne strihy. Od vysokých, cez stredné až po úplne nízke gumáky. Okrem gumákov ponúka Hunter tiež rôzne doplnky. Teda flísové, či kožušinové vložky (ak aj vonku nasneží), alebo ponožky. Gumáky tak ľahko premeníte z jesenných čižiem na zimné.

Gumák Hunter

Gumáky Hunter

Gumáky Hunter

Gumáky Hunter

Flísové ponožky do gumákov Hunter

Všetky gumáky nakúpite na www.Answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.