6 kávových nápojov, podľa ktorých zistíte, aký ste!

Povedz mi, akú kávu piješ, ja ti poviem, kto si. Vedeli ste, že obľuba určitého druhu kávy vypovedá niečo o vašej povahe? Jej výberom prezrádzate viac, ako si možno myslíte. Ktorému kávovému nápoju dávate najčastejšie prednosť vy? Otestujte sa!


Nápoj máte vybraný, tým to ale nekončí. Svoj temperament môžete odhaliť už pri výbere zrna pre prípravu kávy. V dobrých kaviarňach vám dajú na výber, z akého zrna si prajete kávu pripraviť. Verte, že nech už siahnete po akejkoľvek kvalitnej káve v Costa Coffee, bude mať na vás pozitívne účinky. Zlepší hladinu energie, nálady a fungovania mozgu. A to už stojí za návštěvu kaviarne.

Klasické Espresso: Ide si za svojim

Espresso ponúka čistú chuť kávy bez prikrášlení. Taký sú aj priaznivci tohto nápoja. Sú to rodení vodci, ktorí sú zvyknutí tvrdo pracovať, zbytočne nehovoria a idú si za svojim. Zdajú sa byť neprístupní. Keď si k nim ale nájdete cestu, porozumiete im. Ich výrazná osobnosť inšpiruje okolie.

Caffè latte: Nerobí unáhlené rozhodnutia 

Láska ku Caffè lattebýva spojená s váhavou povahou. Vyznávači Caffè latte si často držia odstup, všetko premýšlajú do hĺbky a pri rozhodovaní zvažujú všetky alternatívy. Neradi sa ponáhľajú a veľmi im záleží na tom, aby sa cítili príjemne. Ranné Caffè latte je len jeden kamienok z harmonickej mozaiky, ktorú si jeho milovníci pomaly a s rozvahou skladajú.

Dvojité Espresso: Vyznává logiku

Kto si dáva dva shoty Espressa? Praktickí ľudia, ktorí uvažujú logicky, nestavajú vzdušné zámky a nepodliehajú vrtochom. Sú zvyknutí podávať vysoké výkony, nejalepšie pracujú, keď dostanú jasné a presné inštrukcie. Dvojitá dávka kávy im pomáha udržať si jasnú hlavu a veľké pracovné   nasadenie.

Cappuccino: Drží si úroveň

Ten, kto občas popíja Cappucino, býva veľmi sofistikovaná osobnosť, s vycibreným štýlom a vkusom. Rozhodne od neho nečakajte hlúpe alebo nataktné vtipy na adresu druhých. Drží si úroveň, ale dokáže byť pritom kreatívny. Vďaka citlivému jednaniu s ľuďmi je v spoločnosti veľmi obľúbený.

Americano s mliekom a cukrom: Môže vás prekvapiť

Čiernu kávu s mliekom a cukrom pijú ľudia, ktorí dokážu prekvapiť. Na jednej strane pôsobia veľmi organizovane a usporiadane, na druhej strane občas radi zabudnú na všetky pravidlá a robia si, čo chcú. Keď ich ale spoznáte bližšie, zistíte, že sa snažia nájsť rovnováhu medzi logickou a bohémskou stránkou svojej osobnosti. Rovnako ako strohú chuť Espressa vyvažuje sametové mlieko a sladký cukor.

Frostino: Žije tu a teraz

Frostinu holdujú ľudia s dobrodružnou srdečnou povahou, ktorí jednajú spontánne. Nedá sa od nich očakávať, že budú mať jasný plán na každý deň. Milovníci Frostina žijú „tu a teraz“. Ich radostná pozitívna nálada priťahuje spoločnosť, takže nebývajú časťo sami. Pretože sú doslova nabití energiou, nepotrebujú sa povzbudzovať kofeínom. Kávu pijú skôr pre radosť.

Viac na www.costa-coffee.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.