Festivalová sezóna: Outfity o 5 minút 12

Prekvapilo vás pozvanie na festival? Výborne – poradíme vám čo na seba! A čo je na tom najlepšie? Že outfit vystaviate z toho, čo už v šatníku máte. Inšpirovali sme sa najhorúcejšími svetovými trendmi z popredných festivalov a prinášame vám to najlepšie z nich!

Šatka ako top

Prineste do svojho outfitu niečo zaujímé, využite variabilný kúsok, ktorý doma určite nájdete, ako top. Šatka s tak trochu country vibes sa tento rok stala jedným z top festivalových trendov. Ako ju uviažete vy? Naše obľúbené varianty sú “klasický” trojuholník a dve zviazané šatky. Takéto topy ľahko upútajú všetkú pozornosť a tak ich stačí doplniť už iba basic kúskami, napríklad denimovými.

Čierna šatka – Calvin Klein | Bielo-modrá šatka – Silvian Heach | Bodková šatka – Moschino

Podprsenka ako nosný prvok

Hovoríte si, že iba v podrpsenke nikam nepôjdete? Na festival môžete! Siahnite po zaujímavom – háčkovanom, farebnom alebo čipkovom variante a so zvyškom outfitu sa vyhrajte. Podprsenku môžete doplniť denimovými šortkami s vysokým pásom, ak máte radi klasiku, ak ste viac za experimenty, skúste priehladné šaty alebo sukňu s dlhými rázporkami – dojem urobíte zaručene!

Hviezdičková podprsenka – Diesel | Krajková podprsenka – Tommy Hilfiger | Biela krajková podprsenka – Undiz

Kimoná ako festivalová esencia

Farebné, kvietkové, priehladné, dlhé aj krátke. Kimona sú v móde – najmä v tej festivalovej. Výborne vyzerajú, ľahúčko sa kombinujú a ak nemáte náladu na rozviaty štýl, môžete z kimona urobiť za pár chvíľ šaty!

Farebné kimono – Answear | Čierne kimono – Answear

Zdroj foto: pinterest.com, answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.