Selena Gomez a Madonna – spája ich láska k outfitom alá Jean-Paul Gaultier

Krásna mladá speváčka a herečka Selena Gomez a popová diva Madonna -čo majú spoločné? Očividne lásku k outfitom alá Jean-Paul Gaultier. Selena sa na slávnom filmovom festivale v Cannes predviedla v outfite jasne inšpirovanom tým, ktorým na červenom koberci v Cannes šokovala Madonna v roku 1991!

Ich outfity, zdá sa, sú takmer totožné. Nenechajte sa nachytať, nie oba sú z dielne Jean-Paul Galtiera. Ikonickú podpresenku s nohavičkami a ružovým plášťom navrhol tento uznávaný dizajnér pre Madonnu, ale elegantnejší outfit pre Selenu pochádza od Nicolas Ghesquière, kreatívneho riaditeľa Louis Vuitton. Nádherné šperky sú dielom značky Bulgari.

Madonna v Cannes, rok 1991 | Selena v Cannes, rok 2019

Madonna v modely od Jean-Paul Gaultiera

Kto je Jean-Paul Gaultier? 

Francúzsky módny návrhár sa preslávil svojou ikonickou tvorbou, ktorá často vyvolávala šok a pobúrenie spoločnosti. Stal sa dvorným návrhárom a dobrým priateľom speváčky Madonny, pre ktorú navrhol desiatky modelov, ktoré sú dnes už ikonické a predstavujú dôležitý miľník vo svete módy. Jean-Paul Galtiera vždy a všade spoznáte vďaka jeho orientácií na ženské torzo, na ktorom je založená väčšina jeho návrhov, ako aj dizajn jeho parfémov.

Madonna a Jean-Paul Gaultier na Met Gala v roku 2018

Parfém Jean-Paul Gaultier – Classique

Zdroj foto: pinterest.com,

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.