Ste pripravená na plážovú sezónu?

Dovolenková sezóna, počas ktorej všetci nosia predovšetkým plážové oblečenie sa blíži. Prinášame Vám všetky dôležité modely potrebné na vytvorenie super módneho plážového vzhľadu 😉

V tejto sezóne opäť dominujú jednodielne plavky avšak tentokrát vo vylepšenej verzii.  Pravidlá sú jasné: extrémne ženské, sexy a originálne. Vyskúšajte modely, ktoré majú krásne odhalený chrbát, alebo také ktorých potlač zameriava pozornosť na výstrih. Aj fanúšičky dvojdielnych plaviek si budú mať z čoho vyberať. Okrem podprseniek s veľkým výstrihom, ktoré sú ideálne na opaľovanie, sú trendy topy nositeľné nielen na pláž, ale aj so šortkami s vysokým pásom či plavky s bižutérnymi ozdobami.

Ako si vybrať tie správne? Základ úspechu je nájsť také, ktoré dobre sadnú a budú svedčiť na náš typ postavy. Zamerajte sa na svoje prednosti, a podľa toho vyberte strih a vzor. Kľúčová je aj  vhodne zvolená farba podľa typu pokožky a vlasov.

Reserved

La Femme, Rosa Faia

Ďalšími plážovými kúskami, ktorým by sme mali venovať pozornosť sú v prvom rade – šľapky. Tradičné žabky ustupujú super trendovým modelom so širokým remienkom. V druhom rade – priestranná taška, ktorú musíte mať, keď sa chystáte na pláž. Do pozornosti sa dostávajú najmä pletené, ideálne zdobené impozantnými strapcami. Po tretie – klobúk. Čím väčší, tým modernejší! A po štvrté – plážové prehozy, šaty a ľahké pončá a samozrejme bižutéria a doplnky do vlasov.

Nízke sandále s vinylovými ramienkami – ZARA | choker s mušľami – Stradivarius

Kabelky – Twinset
answear.sk, SEAFOLLY - PLÁŽOVÝ ODEV
answear.sk, SEAFOLLY – plážový prehoz
Doplnky do vlasov a náušnice – Stradivarius

Klobúk – ZARA

Ľanové šaty, šortky a košeľa – PIETRO FILIPI

Na dovolenke bude vaše plážové oblečenie multifunkčné a veľmi módne – a okrem toho bude rovnako dobré v plážovom bare ako pri prechádzke po pláži.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.