Obliekame sa späť do 90-tych rokov

90-te roky – aké na ne máte spomienky? A aké máte spomienky na módu? Páperové bundy, výrazné farby, denim, či káro – aj tieto trendy z konca 20. storočia sa dnes vracajú do módy. Viete, ako ich nosiť dnes?

Nohavice s vysokým pásom

Obľúbený kúsok 90-tych rokov prešiel skúšku časom a prežil až do dnešných dní. Dnes noste nohavice s vysokým pásom pokojne tak ako v divokých 90-tych rokoch – s crop topmi alebo s tričkami s potlačou.

Rifle – Tommy Hilfiger na Answear

Riflové bundy

Pohodlné, ležérne a trendy. Vtedy, aj dnes. Riflové bundy sa vrátili v plnej kráse – odstrihnuté, krátke ale aj pokreslené. Hodia sa k dúfovým tričkám, k šatám na gombíky, ale aj k nohaviciam. Investíciu do tohto kúsku naozaj neoľutujete.

Riflová bunda – Answear

Káro

Je späť a to vo veľkom štýle! IN je najmä jeho podoba v bledých, púdrových a ružových, farbách. Nosia sa z neho kompletné kostými, dokonca aj také, ktorá dopĺňa crop top, či odvážna podprsenka z rovnakého materiálu. Je len na vás v akej miere prídete tomuto trendu na chuť.

Károvaná sukňa – Pinko na Answear 

Ugly sneakers

Snáď najočividnejším trendom z 90-tych rokov, ktorý sa už nedá viac prehliadať sú ugly alebo dad sneakers. Jednoducho tenisky, ktoré nie sú na prvý pohľad celkom vábivé, avšak ak im dáte šancu a pozriete sa inak, vedia akýkoľvek outfit doplniť nezameniteľne.

Tenisky – Haily’s na Answear | Ružové tenisky – Answear

Ľadvinka

Áno, aj ľadvinky sú trendy. Určite ste si to už všimli, teraz sa už len musíte rozhodnúť, do ktorého tímu patríte – buď ich milujete alebo nenávidíte. Ak ich milujete, určite oceníte aj praktickú stránku tejto vyslovene trendy záležitosti.

Ľadvinka – Fila na Answear | Ľadvinka – Levi’s na Answear

Zdroj foto: pinterest.com, answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.