Jarné Blues, alebo ako zaradiť do šatníka modrú

Každú sezónu ma zväčša hneď na jej začiatku zaujme nejaká nová farba. Doslova mi udrie do očí a ja sa jej potom neviem nabažiť. Tento rok to bola práve modrá. Presne si pamätám ako som kráčala po obchode a vyskočila na mňa tá sukňa a neskôr ten sveter. Hovorím si, že veď ja sukne nenosím. A potom o dlhšiu chvíľu neskôr so mnou sveter so sukňou odchádzali domov. A ja som si už cestou z obchodu v hlave začala vytvárať rôzne stylingy.

Veľký návrat sukne

Nie je sukňa ako sukňa. Napríklad ja si asi už neviem predstaviť, že by som po svete kráčala v úzkej mini. Plisované sukne, to je však úplne iný prípad. Sú vzdušné, voľne, príjemné na nosenie a navyše sa v nich necítite ako vypasovaná uhorka. Skúsila som a potvrdzujem. Ďalšia vec, čo sa mi na tomto druhu sukne páči je dĺžka. Je totiž výborná k nižším aj vyžším podpätkom, espadrilkám aj teniskám. U mňa jednoznačne vyhrala kombinácia s bielymi kovbojkami, ale som si istá, že sukňu ešte oblečiem aj k mojim milovaným teniskám.

Oversize musí byť

Ten kto ma pozná vie, že milujem všetko oversize. Upnuté veci to je pre mňa doslova smrrrrť. Preto som k sukni zvolila širší vlnený sveter v svetlomodrej farbe. Tejto kombinácie sa nebojte.Tým, že sukňa postavu opticky zužuje, váš look získa potrebný balans.V tomto prípade (ak kombinujete rôzne objemy) je lepšie staviť na podpätky alebo aspoň platformy.Ak si predsa len nechcete obuť vysoké topánky , tak si napríklad k tomuto tipu sukne oblečte bielu košeľu, užšie tričko s dlhým či krátkym rukávom, alebo ak ste dostatočne odvážne, pokojne ak crop top.

Biele doplnky

Biele doplnky sú túto jar absolútne IN. Mňa dostali na 100 percent:) Biela kabelka a kovbojky z môjho obľúbeného Twinsetu preto museli byť. Výška podpätku na kovbojských čižmách je viac než príjemná, kabelku zase skombinujem na jar úplne so všetkým. Vyskúšajte, nebudete ľutovať.

P.S. Fotili sme v nedeľu v meste, auto zaparkované na totálny ilegálnom mieste, všade turisti, električky, vlasy mi viali vo vetre, ale Jano Zemiar to dal ako pravý profesionál. (A to priznávam, že nie som ľahký foto oriešok:) )

Outfit:

Sukňa H&M

Sveter, Vero Moda, Answear.sk

Okuliare Ray Ban, Answear.sk

Kabelka, Twinset

Čižmy Twinset

Foto: Ján Zemiar

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.