Eurovea Fashion Forward: Twinset Bratislava

Minulý týždeň sa v priestoroch skladu 7, konali prehliadky mnohých módnych značiek. Náš tím zopár prehliadok navštívil a musím povedať, že Eurovea Fashion Forward dosiahla tento rok svetovú úroveň. Cieľom akcie je priblížiť prehliadkový módny event slovenskému zákazníkovi, ale tiež predstaviť divákom celú kolekciu, ale aj rôzne stylingy, ktoré môžu pomocou jednotlivých kúskov vytvoriť. Je totiž celkom iné vidieť veci v obchode na vešiaku a nastylované do štýlových outfitov. Takto si vlastne uvedomíte, že v jednej predajni sa môžete bez problémov a hlavne štýlovo obliecť od hlavy až po päty.

Jar v predajni Twinset Bratislava

Módne prehliadky sú nielen predstavením kolekcie danej značky ale tiež rôznych outfitových kombinácii. Po prehliadke by ste teda mali presne vedieť čo s čím môžete nosiť. Na značke Twinset je úžasné najmä to, že pomocou svojich modelov vytvára rôzne kombinácie.To znamená že aj elegantný kúsok viete pokojne nosiť so športovými teniskami. Ležérny kúsok zase doplniť o niečo prudko elegantné.

Aktuálna kolekcia obsahuje to najlepšie z „oboch svetov“. Nájdete tu veľmi ženské a elegantné modely. Nohavice, šaty, maxi vlajúce šaty, ktoré čakajú na svoju špeciálnu príležitosť, ale promóciu, svadbu, či letnú dovolenku. Druhú stranu kolekcie vytvárajú pohodlné a chic kúsky ako napríklad biker boots, farebné nohavice, tričká, bundy, či mikiny. Z potlačí dominujú romantické kvety, z farieb výrazné a sýte odtiene. Tohtoročná kolekcia obsahuje takisto nádherné doplnky, ktoré sa budu vo vašom šatníku dokonale vynímať.

Nezabudnite sa zamerať na celkové outfity, inšpirujte sa kombináciami, vrstvením, farebnosťou a hlavne jedinečným štýlom značky Twinset.

Foto: Milan Marsalka Photographer

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.