Smer sever! Kapsulová kolekcia Re.Design inšpirovaná prírodou

BeFunky-collage

Súlad pastelových krajiniek, surovej krásy prírody a severskej minimalistickej architektúry tvorí základ najnovšej kolekcie Re.Design, inšpirovanej prírodou a kultúrou Estónska a Lotyšska.

Táto jedinečná kolekcia Reserved, kombinuje vysokú kvalitu s odvážnym dizajnom, tentokrát zakoreneným v remeselnej zručnosti, dizajne a jedinečnom ľudovom umení pobaltských národov. Kombinácia ich živých ľudových vzorov so silnými trendmi súčasnej sezóny dala vzniknúť unikátnej kolekcii, ktorá uspokojí chute najnáročnejších milovníkov módy. Dizajnérom kolekcie Re.Design sa farebne podarilo zachytiť upokojujúcu a pomaly sa meniacu atmosféru tohto regiónu. Romantickú farebnú paletu jemných zelených, modrých morských a pieskových odtieňov obohatila tmavá burgundská, ružová a antracitová. Vďaka tomu získali pokojné farby oblečenia a doplnkov optimistickú a pozitívnu náladu.

V pobaltských krajinách je veľa ručne vyrábaných typických tradičných motívov. Najnovšia kolekcia Re.Design im dodáva silný moderný šmrnc. Zložito vyšívané šaty v avantgardnom strihu, slamené klobúky so širokými efektne rozstrapkanými okrajmi alebo mikiny s aplikáciami s ľudovými motívmi robia túto kolekciu zaujímavú a inovatívnu. Ako obvykle, autori kolekcie venovali osobitnú pozornosť vybraným látkam – organickej bavlne, ekologicky šetrnému tencelu a modernému cupro vláknu. Aj v doplnkoch nájdete množstvo prírodných materiálov a surovín vrátane kože, ľanu alebo slamy.

Nálada novej edície Re.Design je daná štýlom sedemdesiatych rokov v kombinácii s bezstarostnou estetikou deväťdesiatych rokov a nonšalantnosťou streetwearu súčasnosti. Výsledkom sú zaujímavé kombinácie, napríklad šaty zviazané na krku odhaľujúce chrbát, doplnené oversize dierkovanými svetrami alebo maxi šaty, prípadne kombinéza s V-výstrihom spárovaná s krátkymi džínsovými bundami. Dámska línia tiež obsahuje dvojradový oblek s voľnými šortkami, safari tuniku a krátku džínsovú bundu s prekvapujúcou potlačou oblakov. V pánskej časti kolekcie boli baltské inšpirácie doplnené o atmosféru dovolenky v Mazursku. Spomienka na kempingy a prázdninové strediská v minulosti viedla k vzniku športovej línie s jasne nostalgickým retro odkazom. Pánsku kolekciu tiež dopĺňajú doplnky. Obsahuje napríklad veľký plátený batoh, rovnako ako malú kapsičku, tenisky a kožené žabky. Bez ohľadu na štýl a charakter ostatných prvkov šatníka vytvoria dokonalý vzhľad v súlade s očakávaniami aj tých, ktorí hľadajú individuálny štýl.

 

Kolekcia Re.Design Reserved je dostupná od 2. apríla len v e- shope www.reserved.com
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.