Eurovea Fashion Forward: Pietro Filipi

Ďaľšou módnou prehliadkou, ktorú sme si v rámci podujatia Eurovea Fashion Forward nenechali ujsť bola značka Pietro Filipi. Československá, kvalitná, nadčasová a nesmierne elegantná.Spolu s redakciou Emporiumbrands prehliadku prišli podporiť aj známe blogerky a blogeri, ktorý na značku Pietro Filipi nedajú dopustiť. A ako to v deň D vyzeralo prezradí nasledujúci článok.

Jar v Pietro Filipi

Ak značku Pietro Filipi poznáte len okrajovo a váhate či jej predajne v Bratislave navštíviť (nakupovať sa dá aj cez e-shop), veríme, že vás fotografie z najnovšej kolekcie presvedčia. Kolekcie Pietro Filipi sa vyznačujú nesmierne prepracovanými strihmi aj materiálmy. Dizajnérsky tím vytvára každú sezónu návrhy, ktoré sa potom poctivo šijú väčšinou na Slovensku. Už na prvý dotyk je jasné, že kúsky z Pietro Filipi sú nielen veľmi kvalitné, ale aj nadčasové. Jarná kolekcia sa nesie v znamení prírodných materiálov a ženskosti. Samostatnú kapitolu zohráva limitovaná kolekcia Ivany Mentlovej z názvom Silverline. Je tak obľúbená, že sa zväčša vypredá za pár dní. Niekoľko modelov z Ivaninej limitky pre Pietro Filipi predstavila aj nedávna módna show.

Blogerky pre Pietro Filipi

Hoci Pietro Filipi môže pôsobiť chvíľami ako konzervatívna značka, opak je pravdou. Svedčia o tom aj outfity blogeriek, ktoré na ňu nedajú dopustiť. Medzi Influencerov, ktorý nosia značku Pietro Filipi patrí napríklad @lapkinn, @zrzkastyle @veronika.vagnerova @denisa.vysnovska, alebo @mxsabo. Influenceri prišli značku podporiť aj na samotnú prehliadku, samozrejme v štýlových outfitoch z aktuálnej kolekcie. Ich stylingy dokazujú to, že každý dokáže kúsky nosiť svojim jedinečným spôsobom. Či už mladistvým, elegantným, chic, alebo klasickým.

@zrzkastyle

@lapkinn

@veronika.vargnerova

@zrzkastyle,@denisa.vysnovska, @lapkinn, @veronika.vagnerova

Naša @Klau Zárecká s blogerkami v prvej rade

@zrzkastyle, @mxsabo, @lapkinn, @veronika.vagnerova

P.S. Prehliadka prezentovala (aj blogerky mali oblečené) aktuálnu kolekciu, ktorú môžete teraz nakúpiť v predajniach Pietro Filipi, alebo online na pietro-filipi.com

Foto: Milan Marsalka, Tom Loft

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.