Prečo sa oplatí investovať do čiernej

O čiernej farbe sa toho napísalo už veľa. Je nadčasová, dobre sa nosí, výborne kombinuje. Prečo je však táto farba-nefarba dôležitým aspektom šatníka každej ženy a ako si práve na čiernej môžete vyskladať svoj osobný štýl prezrádza nasledujúci článok.

Malé čierne:

Toto slovné spojenie ste už asi za svoj život niekoľko krát počuli. Kokteilky v čiernej farbe predsa musí mať každá žena. Ale viete aj prečo? Odpoveď je jednoduchá.Takéto šaty vás totiž zachránia v akejkoľvek situácii. Zo dňa na deň sa dozviete o tom, že vás čaká firemná večera, návšteva divadla, rande,alebo oslava. Na všetky tieto udalosti sú malé čierne vhodné. Pre každú príležitosť stačí len zvoliť iné doplnky (náušnice, topánky, sako, či dokonca klobúk) a šaty dostanú celkom iný výraz.

Šaty Pietro Filipi

Šaty Pietro Filipi

Klúčové kúsky

Čierna je tiež výbornou voľbou v prípade kľúčových kúskov,ktoré by mali vytvárať základ vášho šatníka. To znamená kvalitné kožené čierne čižmy, kabát, kabelka a tiež opasok. Ak vyberiete dobre, tieto kúsky budú základom vášho šatníka dlhé roky. O dôležitosti čiernej vedia svoje aj módny návrhári a obchodné reťazce. Všimnite si, že čierne kožené čižmy, alebo kabelka, sú artikle, ktoré málokedy nájdete v sezónnom výpredaji.

Opasok Answear.sk

Kabelka Guess Jeans, Answear.sk

Kabelka, Kara Trutnov

Nie smutná

Máte pocit,že čierna je príliš smutná? Že vám zbytočne pridá roky navyše? Mýlite sa. Čierna farba sa hodí doslova každému,ide však o to dávkovať ju v tom správnom pomere.Nikto vám totiž neradí ísť teraz do vášho šatníka, vyhodiť z neho všetky farby a začať nosiť len čiernu. Avšak rada znie, investovať do čiernej v prípade módnych kúskov,ktoré buú vytvárať základ vášho šatníka. A klúčové kúsky sú presne tie ktorými aj svoj každodenný outfit dopĺňate, teda topánky, kožená bunda,kabelka či opasok. A ak chcete váš šatník zmenšiť a zredukovať jeho obsah, stavte v prípade kľúčových kúskov na čiernu. Uvidíte ako vám vyberanie každodenného outfitu efektívne uľahčí.

Kožená bunda Kara Trutnov

Čižmy Tommy Hilfiger, answear.sk

Lodičky Wojas, answear.sk

Čierna s ?

Výhodou dnešnej doby, kedy módna kreativita nepozná hraníc a univerzálnosti čiernej farby je, že ju môžete nosiť absolútne so všetkým. V prípade farebnej dvoj kombinácie sa dá čierna kombinovať s ktoroukoľvek farbou. Bielou, šedou, zelenou, modrou, ružovou, či žltou. Preto sa s istotou nemusíte báť, že váš nový čierny kúsok nebudete mať s čím nosiť. Verte mi, určite budete:)

Twinset Bratislava, Eurovea

Vero Moda, answear.sk

Fotografie: archív značiek,pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.