Oslňte leskom! Metalické odtiene hlásia návrat

Trblietavé modely inšpirované érou 80’rokov, metalický odlesk či lesklé doplnky sú túto sezónu must-have! Možno sa zdajú byť na prvý pohľad síce trochu ťažšie na kombinácie, existuje nespočetné množstvo možností ako ich čo najlepšie zakomponovať do vášho šatníka či interiéru.

Odviažte sa a zaobstarajte si niekoľko trendy kúskov aj vy!

 

Metalický základ šatníka

Ak nie ste veľmi stotožnená s lesklými materiálmi, zaobstarajte si ich v podobe klasických kúskov. Môžete vyskúšať napríklad strieborný metalický top alebo stále veľmi obľúbené plisované sukne.  Držte sa základných farieb ako sú čierna,  strieborná a zlatá budete pôsobiť sofistikovane a zároveň trendy. Populárnym sa túto sezónu stal aj medený odtieň ružového zlata. Pôsobí nežnejšie a výborne sa kombinuje s jemnými farbami.

V takomto metalickom outfite rozhodne zažiarite aj na silvestrovskej party!

Answear

Pietro Filipi

 

Ak ste odvážnejšia rozhodne si zaobstarajte  metalické šaty, sako a nebojte sa ani zimnej bundy v metalickom odtieni. Tá sa stane top kúskom vo vašom šatníku. A nezabúdajte ani na doplnky. Nápaditá je aj kombinácia metalickej obuvi a jednoduchého outfitu. Krok vedľa nespravíte ani s luxusnou metalickou kabelkou alebo výrazným opaskom.

Answear

Twinset

Kara

Luxusný interiér

Trend  metalických materiálov sa rozšíril do viacerých odvetví a tak si ho môžeme užiť a to nielen v našich šatníkoch. Kovové metalické odtiene sú veľmi trendy aj v rámci interiéru. Vyskúšajte dekorácie vo forme štýlových sviečok, svietnikov alebo vankúšov a prehozov a uvidíte ako jednoducho zmeníte vzhľad vašej izby. Moderný nádych vám dodá aj lampa alebo malý stolík.

Cellbes

 

Meadows, BeautySecret.sk

Cellbes

 

Bytové dekorácie či interiérové doplnky…dotyk zlata alebo striebra dodá vášmu domovu luxus a moderný pôvab.

 

Il. fotografia: pinterest.sk

 

Galéria: Twinset, cellbes.sk, Kara, Pietro Filipi, beautysecret.sk, answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.