Teddy Coat ,alebo ako nosiť IT kabát sezóny

Teddy Coat teda takzvaný medvedí kabátik jednoznačne patrí medzi top trendy sezóny. Asi ste ho už postrehli, jemný kabátik ako keby z plyšu detského medvedíka zväčša v telovej, alebo hnedej farbe.

Keďže Ja milujem farby (a zbožňujem fialovú), povedala som si, že ten „môj medveď“ rozhodne hnedý nebude a pátrala som po modely, ktorý by vystihoval môj štýl a prirodzene doplnil aj môj sezónny šatník.

Ultraľahký a ultra teplý

Teddy kabáty som vo svojom okolí registrovala celkom dlhú dobu. Stále som si však nebola istá tou jeho nemastnou neslanou farbou. Som totiž presne ten tip, ktorého keď oblečiete do zemitých farieb úplne zanikne. Navyše je môj šatník poriadna farebný práve so zemitými farbami celkom ťažko kombinovateľný. Avšak keď si ma tento fialový model našiel samozrejme som MUSELA. Keďže som si nebola istá ako tento kabátik sedí, vybrala som sa ho najprv vyskúšať do jednej predajne. A musím povedať, že ma veľmi príjemne prekvapil. Bol oversize, strašne teplý a na moje prekvapenie aj extrémne ľahký. Ako keď sa zabalíte do veľkej odľahčenej periny. Takže stačilo už len nájsť tu moju vysnívanú farbu.

Fialový ako ho nosiť?

Fialový kabát som našla na stránkach talianskej značky Imperial. Hovorím si dokelu je fakt výrazný, budem ho nosiť? S kúpou som si nebola úplne istá ani keď kabátik dorazil domov, ale priznám sa stačilo pár výjazdov do terénu a kabát sa stal mojou úplnou súčasťou. Nosiť sa dá takmer ku všetkému. Styling, ktorý som zvolila pre túto foto story je dosť výrazný , avšak zistila som, že farebný Teddy kabát môžete nosiť aj s jednofarebnými outfitmi, k džínsom, šatám vlastne kľudne aj teplákom.

Ako si vybrať?

Za mňa teda túto sezónu Teddy Coat jednoznačne odporúčam. ALE určite ho pred kúpou vyskúšajte. Môj je poriadne veľký a to mám na sebe veľkosť S. Dôležitá je tiež dĺžka. Pravý Teddy Coat by mal byť dlhý pod kolená, široký so zapínaním na dva gombíky, Samozrejme nesmú chýbať ani vrecká. Najpopulárnejšie sú farby v odtieňoch nude a ťavej, nebojte sa však ani farieb. Ja som zariskovala a som nadmieru spokojná:)

Foto: Ján Zemiar

Outfit:

Kabát, Imperialfashion.it

Čiapka, Stussy, Slowatch

Tepláky, Imperialfashion.it

Mikina, Imperialfashion, Talianka Trnava

Tenisky, Vans, Answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.