Tipy na vianočný #hairstyle ako zo škatuľky!

Vianoce sú už v podstate tu, väčšinu darčekov už určite opatrujete v skriniach, pivnici, či na iných tajných miestach a teraz možno konečne prišiel čas riešiť samú seba 🙂 V čom sa chystáte zažiariť pri štedrovečernom stole tento rok? Make-up sme si prebrali minule, tak sa vrhnime na vlasy! Skompletizovali sme pre vás jednoduchšie aj kreatívnejšie tipy a je už len na vašej zručnosti alebo vkuse, ktorou cestou sa vyberiete!

 

Červená je #musthave

Možno vás na prvom mieste napadajú zložité kreácie, výčesy alebo iné komplikované účesy, ktorými by ste vyrazili dych svojim hosťom. Pravda je však taká, že na to skrátka nie je čas. Všetky dobre vieme, aká je realita a že aj keď si všetko akokoľvek precízne naplánujeme, vždy sa dostaneme do sklzu, stresu, niečo sa nepodarí a podobne.

Jednoducho vykašlite sa na experimentovanie a stavte napríklad na nežnú jednoduchosť v podobe polovičného, či celého ležérneho chvostu s neodmysliteľným doplnkom v podobe červenej mašle <3

 

 

 

Avšak POZOR! Neprežeňte to s vianočnou tematikou! Nemáte už predsa len 4 roky a všetkého veľa je skrátka celé zle. Vyberte si tradičnú farbu alebo jeden drobný vtipný detail a ostatné nechajte prirodzené. To je kľúčom úspechu každého stylingu!

 

Shine on you crazy diamond!

Vítané sú aj rôzne sponky a vlásenky s jemnými trblietkami alebo decentnou ozdobou. Pre tie odvážnejšie máme stylingy s použitím glitrov a ligotavých práškov do vlasov. Skúste si nimi ozdobiť cestičku vo vlasov alebo ich len tak aplikujte na vlasy a prečešte hustou kefou. vaše vlasy sa budú krásne ligovať! “Zopár” tých trblietok asi nájdete kdekoľvek, ale veď sú Vianoce, tak kedy už len máte byť obsypaná trblietkami keď nie teraz 😉

 

 

 

 

Nesmrteľný drdol

Ak máte z praktických dôvodov vlasy radšej vypnuté, chcete zvýrazniť ladnú siluetu šije alebo si to vyžaduje strih šiat, rozhodne odobrujeme nedbalý drdol a.k.a. messy bun! Tento účes je skrátka top! Hodí sa k akejkoľvek príležitosti a s decentným vlasovým doplnkom vie nadobudnúť naozaj bombový vzhľad. Skúste jemnú sponu, hrebienok so zimným motívom alebo vkusnú mašličku pre dievčenský look 🙂

 

 

 

Vlny musia byť

ak sa môžete popýšiť hustou hrivou alebo tento štýl úpravy vašej koruny krásy jednoducho milujete, choďte určite do toho! Sústreďte sa na samotné vlasy. Už samotné krásne, zdravé a pestované vlasy spravia polovicu roboty. Potom to už chce len správne stylingové prípravky, ktoré nájdete aj tu a trošku trpezlivosti.

Odporúčame sa vyhnúť princeznovským vlnkám a vyskúšajte si vlasy upraviť aktuálnym štýlom. Použite kulmu alebo žehličku na vlasy, natočené pramene nechajte vychladnúť a prečešte vlasy kefou. Účes bude pôsobiť prirodzene a šmrncovne 😉 Príjemne a slávnostne ukáže aj finálna úprava na jednu stranu alebo ležérne prichytenie vĺn do vrkoča. Vyskúšajte, čo vám svedčí a v čom sa cítite komfortne.

 

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.