Last minute tipy na vianočné dačeky!

Do Vianoc ostáva 13 dní a Vy si istotne hovoríte, veď mám ešte čas.. Pravda je však taká,že čas nemáte. doba je rýchla a nakupovať originálne darčeky nie je vôbec tak jednoduché ako sa zdá. Ak sa vám teda nechce tráviť hodiny v preplnených nákupných centrách, či hľadať ideálny darček hodiny na webe, čítajte ďalej. Mám pre vás zopár užitočných rád.

Pre ňu:

Pre mamu, pre sestru, pre naj kamošku, sesternicu, či svokru. Darčeky pre ženy sú tou jednoduchšou variantou. Poradím vám. Namiesto kvantity stavte na kvalitu. Teda kúpte radšej jeden drahší, kvalitnejší, značkový kúsok ako 5 hlúpostí, ktoré si darovaná osoba nielenže neužije ale ich aj po sviatkoch s nezáujmom hodí do skrine. Výbornou voľbou je napríklad kvalitný šál, pekná bižutéria, značkové ponožky, alebo podkolienky. Ženu potešíte aj kvalitnou kozmetikou. Ak si netrúfate na parfém, alebo krém, kúpte jej dobrú peknú do kúpela, či telové mlieko. Výbornou voľbou je tiež dizajnový bytový doplnok. Napríklad taký voňavý aróma difúzer.

Brošňa Twinset Eurovea

Prívesok na kabelku Twinset Eurovea

Tyčinkový aroma difuzer Voluspa, bytove-parfemy.sk

Vianočná darčeková sada Ziaja

Pre neho:

Kúpa pánskeho darčeka nie je vonkoncom jednoduchou záležitosťou. Páni sú totiž veľmi náročný v tom čo sa im páči a čo nie. Skúste sa teda zamyslieť a mužovi vo svojom blízkom okoliu zadovážte niečo čo ho zabaví. Tým nemyslím ponožky:) Možno dobrú knihu, zážitok, lístok do kina, či obľúbený koncert. Samozrejme vždy sa zíde aj pekná, taška, peňaženka a opasok:)

Pánska taška Calvin Klein, www.answear.sk

Sada opasok a peňaženka Medicine, www.answear.sk

Pre dieťa:

Ako mama viem, že pre mňa sú Vianoce a darčeky hlavne o deťoch. Ich radoť je viac ako akýkoľvek darček preto ako každá mama trávim aj ja veľa času nad vymýšľaním ideálneho darčeka pre svoju ratolesť. Moja dobrá rada znie. Nepreháňajte to. Darčeky si vaše dieťa nájde nielen u vás ale aj u babičky, dedka, prababičky, či strýka a tety. Ak dostane naraz 15 hračiek ani z jednej sa nestihne poriadne tešiť. Preto investuje to kvalitného oblečenia (vyskúšajte lokálne značky), topánok a pomôcok, ktoré sa zídu. Čo sa týka hračiek skúste skôr vyberať náučné hry, ktoré majú pre vývoj dieťaťa zmysel. A jedna myslím celkom stačí.

Sada svetrík a čiapka, Diobo.sk

Kniha Ako šlo Vajce na Vandrovku

Pre domáce zvieratká:

Tie rodiny, ktoré majú psíka, alebo mačku vedia, že Vianoce sa nezaobídu bez darčeka pre štvornohých miláčikov. V tomto prípade odporúčam chutný pamlsok, hračku, alebo hrejivé oblečenie.

Bunda pre psa Medicine, www.answear.sk

Mlsky pre psa Shmackos, Pedigree

 

P.S. 1 : V neposlednom rade hlavne odporúčam zachovať chladnú hlavu. Vianoce neznamenajú koniec sveta, obchody budú existovať aj po 24. decembri:)

P.S. 2: Aby Vám online objednávka stihla prísť do Vianoc, je tovar potrebné objednať najneskôr do 17.12. Obchody budú určite otvorené aj 24.12:)

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.