Le Mini macaron X LucyPug. Všetko, čo potrebujete na vytvorenie krásnej gélovej manikúry

Značka gélovej manikúry Le Mini Macaron, s ktorou manikúru ako zo salónu stihnete za 15 minút, predstavuje limitovanú edíciu odtieňa Fairy Floss v spolupráci s najúspešnejšou youtuberkou Lucy Pug.

Lucy pug

“Vždy keď som cestovala po svete a premiestňovala som sa z miesta na miesto, každodenná starostlivosť o nechty mi brala veľa času. Rovnako nie som typ človeka, ktorý si užíva hodiny strávené na manikúre. Spojila som sa s francúzskou značkou Le Mini Macaron, ktorá mi umožnila si vytvoriť special edíciu manikúrového setu s vlastným odtieňom baby pink gél laku v custom obale. Verím, že sa vám bude páčiť rovnako, ako aj mne :).“ – Lucy Pug

 

Táto špeciálna limitovaná sada LMM vytvorená youtuberkou Luckou „Lucypug“ obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie krásnej gélovej manikúry z pohodlia Vášho domova!

Sada obsahuje:
– LED lampu v tvare makrónky s USB káblom
– 1x 10ml gélový lak
– Zatláčač nechtovej kože
– Pilník na nechty
– 10 odstraňovacích obrúskov
– Návod

sada leminimacaron x lucy pugRevolučný gél 3v1 obsahuje podkladovú bázu, farbu aj “top coat” v jednej fľaštičke. Pracuje sa sním neskutočne ľahko a šetrí čas a aj peniaze. Lak, ktorý svojou farbou pripomína cukrovú vatu, pôsobí elegantne a čisto a preto sa Vám bude nosiť s ľahkosťou.

A navyše Vám takáto manikúra vydrží až dlhých 10 dní!

 

 

 

Sada v spolupráci s Lucy Pug sa predáva za cenu 39,90€ na www.leminimacaron.sk

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.