Moja verzia kockovaného saka

Asi ste sa s ním už túto jeseň stretli, a verím, že nielen raz. Reč je o kockovanom saku, ktoré je podľa módnych znalcov túto sezónu absolútne MUST-HAVE. Neodolala som mu dokonca ani ja a hoci tento typ saka je elegantný, dala som mu vo svojom stylingu trošku osobitný nádych. A teda opäť svojsky dokázala, že aj elegantné sako s kockou môže byť poriadne „crazy“.

Nebojte sa ho!

Kockované sako je na prvý pohľad nesmierne elegantný kúsok. Strohý a jednoduchý. Je to však ozaj len na prvý pohľad. Každý módny artikel je totiž len artikel. Aký mu dáte nádych, či výraz, je len a len na vás. Ak ste teda džínsový tip, alebo nosíte len čierne sukne, sako pokojne v tom istom duchu zakomponuje do vášho šatníka. Ak ho pojmete svojsky, vo vašom obliekaní si určite nájde svoje čestné miesto.

Too much?

Môj styling bude možno pre mnohých pôsobiť prekombinovane. Je však môj a ja niekedy taká „prekombinovaná“ som:). Opakujem to stále, ale je to o tom že móda nám v dnešnej dobe dovoľuje byť absolútne sebecky kreatívny. A keď vám niekto na ten váš štyling povie, že sa mu nepáči, vypočujte ho a vôbec si z toho nič nerobte. Veď jemu sa páčiť nemusí, hlavne že sa páči vám.

Šedá a horčicová

Pre mňa bolo kockované sako na prvý pohľad príliš elegantné, príliš strohé. Povedala som si teda, odpálim ho niečim poriadne bláznivým. V prvom rade som dala akcent na žltý rolák, v druhom som zvolila netradične strihané nohavice. V neposlednom rade som outfit dotvorila ponožkami s rovnakým vzorom ako má sako a ako hovorí môj manžel, tými najškaredšími teniskami na planéte. Áno sú to túto sezónu tak oslavované a nenávidené „ugly sneakers“.

Kockované sako je navyše veľmi nadčasové, ak investujete do kvalitnejšieho modelu neoľutujete. Tento rok ho budete možno nosiť k džínsom ,alebo menčestrákom a o päť rokov k elegantnej ceruzkovej sukni.

Foto: Ján Zemiar

Môj outfit:

Sako Pietro Filipi

Rolák Fracomina

Nohavice Twinset Eurovea

Ruksak Twinset Eurovea

Tenisky, Calvin Klein Jeans, Answear.sk

Ponožky a pančušky Calzedonia

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.