Značka, ktorá rozumie mužom – na slovenský trh prichádza Le Premier!

Kedy vám naposledy sadol oblek, či košeľa priamo z konfekcie?
Na slovenský trh vstupuje česká značka Le Premier odhodlaná vyriešiť ťažkosti s dĺžkami rukávov, obvodu pása, či šírke ramien. Značka sa zaoberá výlučne pánskou módou a v Českej republike je priekopníkom v šití metódou Made to Measure. V novootvorenej prevádzke v bratislavskom nákupnom centre si bude môcť dopriať prémiové košele a obleky každý muž.

Le Premier je dôkazom, že móda, štýl a kvalitné odevy nie sú len ženskou záležitosťou, ale nachádzajú si svoje miesto aj v pánskych šatníkoch. Značka pôsobí na českom trhu už od roku 2011 a vďaka zákazkovému šitiu sák, nohavíc a košieľ si môže oblek na mieru dovoliť takmer každý. „Za oblek u nás neminiete 2 tisíc eur, nakoľko ich dokážeme ušiť už od 600 eur. Dobrý oblek by nemal byť nedostupným luxusom za tisíce eur,“ objasnil Jakub Lohniský, zakladateľ Le Premier.

           

Le Premier poskytuje nadštandardný servis všetkým svojim zákazníkom. Či už sa chystáte na svadbu, promócie alebo pracovný pohovor, s výberom toho pravého obleku vám pomôže profesionálne vyškolený personál. Ak sa rozhodnete pre vlastné sako na mieru, máte na výber viac než 700 látok a 48 podšívok. Popri Made to Measure – oblekoch a košeliach na mieru – si môžete vybrať aj z kvalitnej Ready to Wear kolekcie: od spodnej bielizne cez casual oblečenie, ako sú chinos a polo tričká, až po konfekčné obleky a košele.

 

 

 

 

 

 

V ponuke predajní Le Premier exkluzívne nájdete aj ručne šitú obuv anglickej značky Loake, ktorá dodáva svoje topánky na britský kráľovský dvor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zákazníci zo Slovenska mohli doposiaľ využívať služby e-shopu www.lepremier.cz alebo navštíviť jednu z 5 predajní v Česku.

Slovenská verzia e-shopu bude spustená v najbližších týždňoch. Dve predajne sa nachádzajú v Prahe a po jednom obchode v meste Hradec Králove, Brno a Ostrava. Odteraz značka Le Premier víta svojich zákazníkov aj v bratislavskom OC Aupark.

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.