Doprajte svojej domácnosti voňavý luxus so značkou Esteban!

luxusná kolekcia Esteban
Francúzska značka Esteban sa vyznačuje nenapodobniteľnými vôňami, ktoré kladú dôraz na eleganciu a inováciu. Zároveň má veľký rešpekt k prírode preto sú všetky produkty vyrobené z prírodných surovín a recyklovateľných materiálov. Pôsobí na trhu už dlhých 35 rokov a jej príbeh sa začal láskou na prvý pohľad, s ktorou sa  chcel zakladateľ, Jean-Max Estéban, podeliť prostredníctvom vône. Inšpirovaný poéziou a exotickými krajinami vytvoril neodolateľné parfumy, ktoré sa stanú vašimi priateľmi s premenia váš domov na oázu pokoja.

V  kolekcii Classic sa spája elegancia a moderný  štýl art deco. Vôňa cédrového dreva, fíg či kvetu Neroli vám doma vytvorí dokonalú delikátnu atmosféru a dodá šmrc vášmu interiéru. V kolekcii nájdete tyčinkové difuzéry, vonné sviečky, aroma oleje a bytové spreje. A to všetko v jedinečných vôňach inšpirovaných extotikou, drevinami a výraznými koreninami.

Kolekcia Elessens je naopak nadčasová a exkluzívna. Spája čisté línie a šikovné využitie transparentnosti. Vône z kolekcie sú kombináciou starostlivo vyberaných surovín a výrazných avšak vzdušných tónov, ktoré potešia vaše zmysly. Taktiež ako v kolekcii Classic máte na výber viacero prevedení.  Kolekcia zahŕňa tyčinkové aroma difuzéry, vonné sviečky, bytové spreje a aroma oleje vo vôňach biela ruža, ambra a vanilka, kašmírové drevo, orgován a tonka, ľan, a tiež ostružiny a mandle.

 

ultrasonické difuzéry

Inovatívnou je kolekcia ultrazvukových difuzérov, ktoré so svojim funkčným dizajnom zaručujú tiché avšak stále prevoňanie a súčasne vám aj jemne zvlhčia vzduch. Je možné ich použiť s akoukoľvek arómou či esenciálnym olejom tak si viete domov pretvoriť na takú domácu aromaterapiu, ktorá vám najviac vyhovuje. Na výber máte  z troch moderných dizajnov– City pop, Art a Ellessens.

Značka Esteban bola vytesaná z vášne pre cestovanie stredomorskou civilizáciou. Všetky vône sú v dokonalej harmónii a tak si viete veľmi jednoducho vybrať práve tú vašu. Premeňte svoj interiér na domov plný pokoja a prevoňajte ho sviežimi a exotickými vôňami so značkou Esteban!

 

Kolekciu Esteban Paris kúpite exkluzívne na e-shope www.bytove-parfumy.sk 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.