Výpredajové vychytávky: do čoho sa oplatí investovať?

Výpredaje nám podsúvajú milión produktov za údajne výhodnejšie ceny. Aby ste neprepadli nákupnému šialenstvu a nenakupovali nepremyslene, v článku sa dozviete aké výpredajové vychytávky sa považujú za výhodné.

Červená

Červená je jednoznačne farba do ktorej sa oplatí investovať. Trendy bude aj túto jar a istotne aj nadchádzajúcu jeseň. Výhodnou kúpou sú napríklad červené bundy, topánky, alebo doplnky. Počas výpredajov sa oplatí nakupovať kožené produkty. Sú kvalitné a vďaka zľavám aj dostupné.

Bunda Answear.sk, 34,90 €

Opasok Zoot.sk, 13,90 €

Členkové čižmy Zara, 19,90 €

Kabelka Cavalli Class, 119,90 €, Answear.sk

Čierne topánky

Ďalšou rozumnou investíciou sú čierne topánky. Ideálne kožené. Nakupujte bikerky, tenisky, vysoké aj nízke čižmy, pokojne aj sandále. Je isté, že čierne topánky nikdy nevyjdu z módy a hlavne, že ich jednoducho skombinujete s každou novou vychytávkou. Za povšimnutie stoja e-shopy ako eobuv.sk, answear.sk, zara.com..Z kamenných obchodov jednoznačne Twinset (krásne štýlové a unikátne kúsky).

Tenisky Pepe Jeans, 54,90 €

Topánky Twinset,  Eurovea

Bikerky Zara, 19,90 €

Džínsy

Denim, teda džínsy, džínsové bundy, sukňe a šortky budeme nosiť stále. Preto ak sa do výpredaja dostane kúsok na ktorý už máte dlhšie zálusk, poprípade ak sa v akcii objaví strih, ktorý vám dokonale padne, s kúpou neváhajte.

Džínsy MOTO, cca 40 €

Džínsy MOTO, cca 40 €

Džínsy Levis 57,90 €

Džínsy Zara, 19,90 €

 

Malé čierne, alebo kokteilky

Myslite dopredu! Čaká vás túto jar návšteva svadby, krstiny, či dôležitá rodinná oslava? Ak áno pripravte sa na ňu teraz. V akciovom tovare hľadajte šaty, ktoré by sa vám hodili. Ak budete pozorne hľadať, určite nakúpite výhodne.

Šaty Kiss My Dress, answear.sk, 44,90 €

Šaty Kiss My Dress, Answear.sk, 31,90 €

Šaty Zara, 19,99 €

Slnečné okuliare

Slnečné okuliare zvyčajne v zime nenakupujeme, čo je však chyba. Mnohé známe značky totiž svoje staršie kolekcie (respektíve tie z predchádzajúceho leta zľavujú). Ak teda už dlhšie poškuľujete po nových Ray-Banoch, Guesskách, či Diorkách, teraz je ten správny čas.

Okuliare Michael Kors, answear.sk, 119,90 €

Okuliare Emporio Armani, 75,90 €

Okuliare Guess Jeans, 57,90 €

 

Fotografie: archív značiek, ilustračná fotografia pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.