Pánska móda patriaca k štýlovým, moderným ženám

Pánska móda a svet mužov nás odjakživa inšpiruje a núti posúvať ďalej. Či už šlo o právo voliť, či zastávať významnejšie funkcie vo firmách, za každú cenu sme sa im chceli vyrovnať a dokázať že sme rovnako dobré. Tak isto aj v móde sme si osvojili niekoľko kúskov bez ktorých si šatník ani nevieme predstaviť . A čo viac, dokázať širokému okoliu, že tie pánske kúsky ako nežnejšie pohlavie dokážeme nosiť lepšie . Dnešná doba nám ponúka možnosť obliecť si čo chceme a v čom sa cítime najlepšie.

Nohavicové kostýmy, mokasíny, jeansy, košele patria k tým, ktoré milujeme a nevieme si bez nich predstaviť deň. Kombinácia oversizeovej pánskej košele so slim-fit jeansami nás stále baví a dokáže pôsobiť nenútene trendovo a ležérne. Smokingové sako stiahnuté v páse opaskom a doplnené o výrazný náhrdelník je správnou voľbou na štýlový, piatkový outfit na večer v meste . Nezabúdajme na oversize sveter nad kolená spolu s vysokými čižmami , pre všetky milovníčky kombinovaných štýlov.

Určite odporúčame popri nákupoch zablúdiť aj do pánskeho oddelenia. Často sa stretávame s výberom lepších materiálov a prepracovanejších strihov práve v sekcií zameranej na opačné pohlavie . Preto ak hľadáte pánske kúsky jednoduchšia voľba je siahnuť práve po tom  vyrobenom priamo pre pánov a nie len po nejakej náhrade prispôsobenej ženám. Veď uznajte , priateľova prípadne manželova košeľa sa nikdy nevyrovná ani tej najlepšej vo vašej skrini ak hľadáte pohodlie, štýl a kvalitu.

Galéria: outfitové fotky lookbook.nu a Pinterest.com, jeansová bunda s kožušinovým limcom twin-set, čižmy na podpätku twin-set, tmavé džínsy twin-set, korálová košeľa Cellbes

,

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.