Jesenná vesta: Ideálny kúsok na prechodné počasie

Vesta je kúsok, ktorý je na prechod z jesene na zimu priam ideálny. Nosiť ju môžete samostatne, na sveter, sako, blúzku, cez koženú bundu a keď sa poriadne ochladí vestu si oblečte aj pod zimnú bundu. Okrem kožušinových sa nosia aj páperové či dokonca elegantné vlnené, či látkové vesty.

Kožušinová

Kožušinová vesta je zimná klasika. Samozrejme úplne naj sú pravé kožušinky, ak ši však takýto model nemôžete dovoliť siahnite po umelej kožušine. V takom prípade určite stavte túto sezónu na farebnosť. Namiesto čiernej vyskúšajte napríklad, modrú, ružovú alebo viacfarebnú kožušinovú vestu.

Guess Jeans, www.answear.sk

TWINSET (Eurovea)

Chlpatá

Okrem kožušinových sú posledné sezóny tiež veľmi obľúbené vesty z peria. Perie je veľmi jemné a príjemné na dotyk. Takáto vesta vyzerá rovnako luxusne ako vesta z pravej kožušiny, má však oveľa príjemnejšiu cenu. Aj v prípade vesty z peria siahnite túto jeseň po farebných modeloch.

Diesel, www.answear.sk

TWINSET Eurovea

Do dažďa

Vesta je ideálna do daždivého a prechodného počasia. V tomto prípade by mala byť zo šuštákoviny a najlepšie aj s kapucňou. Rovnaký model oceníte ak sa náhle ochladí, nie však natoľko aby sme ešte zo skrine vyberali zimnú bundu. Takúto vestu si pokojne oblečte aj na koženú, alebo džínsovú bundu. Alebo na taký oversize vlnený sveter.

Reserved

Medicine, www.answear.sk

Elegantná

Vesta, akú môžete nosiť aj do práce!

Vesta nieje vonkoncom určená, len na športové outfity. Nestráňte sa jej ani v prípade ak sú vaše denné stylingy ladené skôr do elegantnej nôty. Skúste si napríklad obliecť kožušinovú vestu na bielu blúzku a k stylingu pridajte zaujímavý náhrdelník. Potom ú tu tiež vlnené a látkové vesty dlhších strihov, ktoré vyzerajú výborne s jednofarebnými outfitmy. Skúste napríklad čierny rolák, nohavice (alebo úzke džínsy) a k nim čiernu, alebo ťaviu vestu.

Reserved

Silvian Heach, www.answear.sk

Vesta je hravá, variabilná a môžem potvrdiť, že návyková. Počas chladných dní sú ju skúste obliecť pod kabát, alebo bundu. Uvidíte ako príjemne vás zahreje:)

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.