Crossbody: Praktická kabelka na každý deň

V poslednej dobe je považovaný druh kabelky s názvom crossbody medzi najpopulárnejšie. Kabelka s dlhým remienkom, ktorá sa nosí na kríž totiž dáva našim rukám pri každodenných činnostiach slobodu. O tom aké modely sú aktuálne v kurze prezradí nasledujúci článok.

Večná čierna

Čierna je stará známa klasika. Čiernu crossbody kabelku by rovnako ako „malé čierne“ mala vlastniť každá žena. Túto jeseň vyhrávajú vybíjané kabelky, zamatové povrchy, ale tiež koža a koženka. Celo -kožený model crossbody kabelky je dlhodobou investíciou, preto ak sa rozhodnete práve pre tento variant, vyberte si jednoduchý, avšak kvalitný model s praktickým zatváraním.

Parfois

Elegantné retiazkové

Crossbody kabelku si môžete zobrať aj do divadla, či na slávnostnejšiu príležitosť. V tomto prípade siahnite po modeli s retiazkovým remienkom. Táto variácia pôsobí elegantnejšie. Retiazkovú crossbody kabelku môžete nosiť aj na jednom ramene, poprípade si retiazku obmotať okolo ruky.

Silvan Heach

Love Moschino

Farebné a metalické

Hoci jeseň nám v móde zväčša prikazuje tmavé farby, stále viac a viac do zimných sezón prenikajú farby.Obzvlášť na kabelkách a doplnkoch. Vyskúšajte rúžovu, zelenú, červenú, alebo túto sezónu populárne metalické odtiene zlatej a striebornej.

Marco Tozzi

Pieces

Etno a vyšívané

Ďalšou sezónnou vychytávkou v ponuke s názvom „crossbody“ sú rôzne etno motívy a štruktúry v etno štýle. Tie sa najlepšie nosia s jesennými kabátmi a maxi svetrami.

Manzana

Desigual

Na čo si pri kúpe CROSSBODY kabelka dať pozor:

  1. Kabelku si vyskúšajte aj na bundu, aby ste sa uistili, že ramienko je dostatočne dlhé.
  2. Skontroluje si otváranie kabelky, aby sa vám z nej veci vyberali pohodlne.
  3. Univerzálnejšia kabelka by mala byť jednoduchšia, na špeciálne príležitosti si pokojne dovoľte aj extravagantnejší model.
  4. Kabelka by mala mať aspoň jedno vnútorné vrecko.
  5. Ideálne sú kabelky s nastaviteľným ramienkom.

 

Všetky kabelky nakúpite na www.answear.sk

Ilustračná fotografia: www.pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.