Outfit tisíc krát inak! Viete ako na to?

Móda ponúka množstvo variant ako oživiť všedné ,každodenné outfity. Doplnky, farby alebo pútavé topánky, ktoré dokážu zázraky a z tuctového outfitu vyčarovať kúsok z prehliadkových mól. Ak túžite po oživení šatníku ,ponúkame  pár rád ako z vášho obnoseného , vás už nudiaceho  outfitu,  vykúzliť  štýlovejšiu kombináciu. Druhý život outfitu zvyčajne vdýchne správny výber  bižutérie a šperkov.

Maxi náušnice dodajú hravosť jednoduchým strihom a triezvejším farbám. Listové  kabelky dajú vyniknúť  šatám a kostýmom . Kľudne si môžte  uletieť a tmavý outfit rozbiť niečím farebným, poprípade  kabelkou  so vzorom. Kvalitné, kožené lodičky tvoria decentný outfit, tie lesklé a trblietavé sa dokážu pohrať s našou kreativitou a pritiahnuť pozornosť okolia.

Koniec jesene prináša kožušinkové vesty, s ktorými treba kombinovať outfity opatrnejšie. Úžasné vyzerajú vo farebných prevedeniach. Sú chic, vyzerajú luxusne i keď sú umelé ale hlavne nezabúdajte pridávajú nejaké to kilo navyše. Preto zabudnite na vrstvenie! Klobúky, baretky alebo teplejšie čelenky cez uši sú tak ženské  a zoženiete ich v každej farbe a prevedení.

Ak milujete kabáty určite siahnite po klobúku aby ste vytvorili elegantný business štýl, ak ste verná klasickým zateplený  zimným/jesenným bundám, čelenka je pre vás to pravé.

Pri funkčných doplnkoch ešte zostaneme. Rukavice predstavujúce nevyhnutnosť pri prvých mrazoch dodajú perfektnú bodku na záver každého outfitu. Netreba pripomínať, že rukavice sú kúsok, ktorý nepodlieha natoľko módnym trendom aby sa nevyplatilo investovať do kvalitných, kožených.

Galéria: lookbook.nu, rukavice s bambuľkami Twin-set, metalická kabelka Twin-set, listová kabelka Cellbes, náušnice Cellbes

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.