Staro rúžová: dodajte vášmu jesennému šatníku jemný nádych

Pastelovo rúžová, alebo aj púdrová, či dokonca staroružová, ako je obľúbený jemný odtieň rúžovej nazývaný, je jednou z top farebných trendov sezóny. Do jesenného šatníka ju zakomponujete pomocou vybraných kľúčových kúskov veľmi jednoducho. A navyše vám fádne jesenné obliekanie veľmi ženským spôsobom aj oživí.

Svetríky a tričká

Staroružová je výbornou voľbou v prípade tričiek a svetríkov. Kombinujte sa perfektne so šedou a tmavo modrou, teda je ideálna k vašim jesenným džínsom. Budete prekvapené najmä kombináciou práve s „fádnou“ šedou, táto dvojica je doslova návyková na nosenie.

Tričko CK Jeans

Svetrík Medicine

Sako, kabát, alebo bunda

Jemnú rúžovú môžete počas jesene nosiť aj na elegantných sakách, kabátoch, či si dokonca zadovážiť si novú staro rúžovú páperovú bundu. Tieto modelky veľmi príjemne zapadnú aj do tmavšieho šatníka. Obuť si k elegantnejším kúskom môžete pokojne čierne lodičky, k športovejším aj čižmy biker boots.

Kabát Guess Jeans

Bunda Medicine

Sako Simple

Rúžové doplnky

Rúžové tenisky, kabelky, šále..dodajte jednofarebným outfitom šmrnc. Rúžový šál, alebo čapica zaujímavo ozvláštni napríklad „drsnú“ zelenú vojenskú parku.Neopovrhnite tiež rúžovým ruksakom, alebo kabelkou.

Tenisky Steve Madden

Šál Mango

Ruksak Answear

Kabelka Felice

Všetky produkty z článku nakúpite na www.answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.